İl yönetimi tarafından kayyum atanan CHP Merkez İlçe'de, Yıkılmaz Başkanlığı'nda ki yönetim tarafından yapılan delege seçimlerinin iptal edilerek Salı günü tekrar edileceği kamuoyuna açıklanmıştı. Bolu Asliye HukuK Mahkemesi'nin verdiği yürütmeyi durdurma kararı ile Kayyum yönetimi tarafından tekrarlanmak istenen Delege seçimleri de iptal edildi.

CHP İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi tarafından geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen delege seçimlerinde usulsüzlük yapıldığını iddia ederek Hüseyin Yıkılmaz ve Yönetimini görevden alarak, yerine Remzi Kocaman Yönetiminde 5 kişilik kayyum yönetimi belirlemişti. Bu görevden almaya Hüseyin Yıkılmaz ve yönetimi itiraz ederek Bolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne başvurmuş, bu arada Kayyum yönetimi de itiraz edilen delege seçimlerini iptal ederek, delege seçimlerini Salı(bu gün) günü yeniden yapacağını açıklamıştı.

Bolu Asliye Mahkemesi tarafından CHP Merkez İlçe Yönetiminin görevden alınmasına yapılan itirazı yerinde bulunca, geriye doğru işletilmek istenen süreçte otomatikman iptal edildi. CHP'de son durum olarak 23 Kasım 2015 Pazartesi günü CHP Merkez İlçe kongresi belirlenen takvim ışığında yapılacak. İlçe kongreleri ise 20 Kasım 2015 Cuma günü başlayacak ve 6 Aralık 2015'de bitmiş olacak. İl Yönetiminin kararı doğrultusunda 10 Aralık ile 3 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Mehmet Ali Atalay