İlimiz Defterdarı Zekai Dede, beraberinde daire müdürleriyle birlikte 25. Vergi Haftası dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyaret gerçekleştirdi.
İl Defterdarı Zekai Dede, Vergi Dairesi Müdürü Kenan Düzgün, Muhakemat Müdür Vekili Zuhal Taşpınar, Muhasebe Müdürü İmmehan Dikkaya, Milli Emlak Müdür Vekili Vedat Güngör ve Gelir Müdürü Adnan Kaman ve Gelir Müdürlüğü VHKİ Fatma Titiz'den oluşan Defterdarlık heyetini Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, beraberinde Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Lebibe Özçağlar ile TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Fidan, Ercan Albayrak, Melih Yaman ve Ercan Gülen ile birlikte konuk etti.
Vergi Haftası'nın bu yıl 25'incisinin 24 Şubat – 2 Mart 2014 tarihleri arasında kutlandığını dile getiren İl Defterdarı Zekai Dede, bu vesileyle kurumlara yapmış oldukları ziyaretlerinden birisini de Bolu'nun gelir, katma değer, istihdam ve vergi üreten en önemli kesimini temsil eden Ticaret ve Sanayi Odası'na yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Ziyaretlerinden dolayı TSO Yönetimi adına Defterdar Dede ve daire müdürlerine teşekkür eden TSO Başkanı Türker Ateş, Bizler hepimiz aynı gemide, aynı amaç ve hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. Bizler TSO olarak Bolu'nun en önde gelen sivil toplum kuruluşu olmanın yanı sıra, ekonominin atar damarını oluşturan 3.400 ticari şirketi bünyesinde buluşturan bir yapıyız. İlimizdeki işletmelerimizin mali açıdan sıhhati demek, bir anlamda İlimizin mali sıhhati demektir. Bolu iş dünyası, her zaman devletine karşı sorumluluklarının farkında ve bilincinde olmuştur. Sayın Defterdarımızın liderliğinde kurumsal düzeyde de ilişkilerimiz son derece verimli biçimde devam ediyor. Bundan sonra da böyle devam edecek.” ifadelerinde bulundu.