İl Defterdarı Zekai Dede'nin beraberinde Defterdar Yardımcısı Mehmet Cici, Vergi Dairesi Müdürü Şahin Demirci, Milli Emlak Müdürü Hasan Fatih Candemir, Personel Müdürü Muhammet Ali Şenol ve Uzman Bekir Parıldar ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, heyeti Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Lebibe Özçağlar, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Fırat ve Atila Çelikpençe ile birlikte kabul etti.

Defterdar Zekai Dede, bu yıl 23 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında 26'ncısı kutlanmakta olan Vergi Haftası vesilesiyle Kurum olarak Bolu iş dünyasının ve özel sektörün yasal temsilcisi Ticaret ve Sanayi Odası'na gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı kendilerini kabul ettikleri için Başkan Türker Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. 1990 yılından bu yana her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanmakta olan Vergi Haftası kapsamında Defterdarlık olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden söz eden Defterdar Zekai Dede, ayrıca Bolu'daki vergi mükellef sayıları, vergi tahakkuk ve tahsilat oranlarının yıllara göre seyri hakkında TSO Yönetim Kurulu'na kısa bilgiler verdi.

Ziyaretlerinden dolayı Defterdar Zekai Dede ve beraberindekilere teşekkür eden TSO Başkanı Türker Ateş, “Bolu iş dünyası, her zaman devletimize karşı olan sorumluluklarının bilincinde ve bu sorumlulukları en iyi biçimde ve azami ölçüde yerine getirme gayreti içinde olmuştur. Her birimiz vergilendirilmiş kazancın kutsallığı düsturu ile yola çıkmış kişileriz. Odamız çatısı altında toplanan 3.500 ticari işletmemiz, İlimiz ekonomisinin omurgasını oluşturmaktadır. İş dünyamız bu zorlu iktisadi ve ticari yaşantı içinde rekabet edebildikçe var olmaya ve kazanmaya devam edecek; kazandıkça da ürettiği vergiler sayesinde İlimiz ve ülkemiz de kazanacaktır. Bolu iş dünyasının çatı kuruluşu ve tüccar-sanayicilerimizin yasal temsilcileri olarak Odamızın da gerek Defterdarlığımızla, gerekse Vergi Dairesi Müdürlüğümüz ile kurumsal ilişkileri son derece verimli biçimde devam ediyor. Bundan sonra da böyle devam edecek.” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)