Deplasmanda oynanan Samsunspor karşılaşmasında iyi futbol ortaya koymasına rağmen kalesinde gördüğü iki gol sonrası Boluspor defansı, ikinci yarıda toparlanarak hatasız bir oyun ortaya koydu.
Boluspor'da son iki haftada Cemil'in yokluğunda defansın ikilisini oluşturan Gencer ile Mahmut, ilk yarıda yenen şok gollerin ardından, ikinci yarı toparlanarak rakibe pozisyon vermeyip alkış alan oyuncular oldular.
Karşılaşmanın ilk yarısında ilk golde bom boş pozisyonda Kere topu ağlara gönderirken, Boluspor geriye düşmüştü. Kalesinde gördüğü gol sonrası şoku çabuk atlatamayan ekibimiz, atağa çıkarken kaptırılan top sonrasında defans oyuncuları önde kalınca ekibimiz kalesinde ikinci golü görmüştü.
Kırmızı beyazlı ekibimizde şok goller sonrası defans çabuk toparlanarak hatasız bir oyun ortaya koymaya çalıştılar.Kırmızı beyazlı oyuncuların devrenin bitimine az bir süre kala arka arkaya buldukları goller sonrasında beraberlik gelirken, defans da oynayan Gencer ile Mahmut'a da moral gelmişti. İkinci yarının başlaması ile birlik de ender gelişen ataklarda adeta hatasız oynayıp, alkışı aldılar.