Mudurnu'ya bağlı Dedeler Köyünde 15 gün önce telefon tellerine bir aracın takılması sonucu köye Telefon hattını taşıyan 7 direk göçtü. Tüm Köyde telefonların çalışmaması sonucunda Köy Muhtarı Ali Alkan ve vatandaşlar gerekli yerlere dilekçe verdiklerini fakat 15 gün geçmesine rağmen hiç bir sonuç alınamadığını belirttiler.
Köy sakinleri, Köylerinde cep telefonunun da çekmediğini ifade ederek, Hastamız oluyor 112'yi aramak için köyün çevresinde cep telefonu hattının çekmesi için yer arıyoruz” dediler.
Köy sakinleri yaklaşık 15 günden bu yana çalışmayan Ev telefonları için herhangi bir yetkilinin kendilerine gerekli bir bilgi vermediğini yaşanan bu mağduriyetin bir an önce giderilmesini istediler.
Vatandaşlar Köyün ortasında direklerden kopmuş bir şekilde bekleyen Telefon kablolarının yerlerde sürünmesinin utanç verici olduğunu söyleyerek, Köyümüze gelen Misafirlere verecek cevap bulamıyoruz” dediler.
Dedeler köyünde 25 hanenin olduğunu ifade eden köy Muhtarı Ali Alkan Mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz” dedi.