AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bolu'daki seçmenlere hitap etmek üzere 19 Mayıs Perşembe günü Bolu'ya geliyor. Miting programı nedeniyle basının karşına çıkan Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Davutoğlu'nun 6 ay içerisinde ikinci kez Bolu'ya gelişini, kente verdiği değerin açık bir göstergesi olduğunu söyledi. Coşkunyürek, Çünkü Sayın Başbakanımız Bolu'da yapılacak yatırımları bizzat ilgilenerek takip ediyor. Geldiğinde Bolu'ya yapılacak hizmetlerle ilgili gerekli bilgileri, müjdeleri halkımızla paylaşacak” dedi.

Cuma günü saat 11.00'de parti binasında basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 19 Mayıs Salı günü Bolu'ya gelerek Belediye Meydanı'nda miting yapacağını açıkladı. Çok sayıda partilinin katılıyla düzenlenen basın toplantısında, Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, belediye başkanları ve ilçe başkanları da yer aldı.

"İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI İNŞALLAH BU SEÇİMLERDE DE DEVAM EDECEK"

7 Haziran'da yapılacak seçimlere 22 gün kala basının karşısına çıkarak genel bir değerlendirme yapan Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Yaklaşık 22 gün sonra sandığa gideceğiz ve ülkemizin gelecek olan 4 yılını belirlemiş olacağız. Biz bu seçimlerin memleketimiz açısından, Bolu'muz açısından hayırlar getireceğine inandık ve inanıyoruz. İnşallah bu seçimle Bolu'muz ve ülkemiz için güzelliklere vesile olacaktır. Çünkü Türkiye son 13 yılda girmiş olduğu 9 seçimde heyecanını artırarak yoluna devam etti. Ak Parti olarak bizler, girdiğimiz her 9 seçimde oylarımızı sürekli ülke genelinde artırarak bugünlere geldik. Ülke genelinde oylarımız artarken Bolu'muzda da bugüne kadar yapmış olduğumuz seçimlerde oylarımız, hep bir önceki seçimlerden 3-5 puan fazla arttı. Ben bugüne kadar bize destek veren ve güvenen başta Bolulu hemşerilerimize ve aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Onların verdiği bu güzel destek ve oylarla ülkemizde 2002'den bu yana büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Rabbimize hamdolsun şu anda dünyanın 16'ıncı büyük ekonomisiyle ve yaptığı hizmetlerle ülkemiz, 2023 hedeflerine adım adım ilerliyor. Bugüne kadar sağlanan tek başına iktidarın vermiş olduğu istikrar ve güven ortamı inşallah bu seçimlerde de devam edecek ve Türkiye gücüne güç katacaktır" dedi.

"HER MAHALLEDE COŞKUYLA VE HEYECANLA KARŞILANIYORUZ"

Konuşmasının devamında gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahseden Coşkunyürek, "Bizler de Ak Parti Bolu teşkilatları olarak Türkiye'nin istikrarına ve gücüne en büyük desteği vermek için yaklaşık 2 aydır bütün gücümüzle çalışıyor, gayret ediyoruz. Bütün ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, seçilmiş il genel meclisi üyelerimiz, belediye meclisi üyelerimiz, belediye başkanlarıyla milletvekillerimizle ve adaylarımızla el ele yürüttüğümüz programlar dahilinde tüm Bolu'da çalışmalarımızı doğru bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bolu'nun her köşesinde iktidarımızın 4'üncü dönemine giderken alnımız ak başımız dik olarak halkımızın huzuruna çıkmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. İktidar partileri zamanla yıpratır ve halkın karşısına çıkmakta zorlanırlar; ama Ak Parti olarak bizler girdiğimiz her sokakta, her mahallede sevgiyle, coşkuyla ve heyecanla karşılanıyoruz. Bizim de heyecanımız bir kat daha artıyor. İnşallah önümüzdeki 22 günlük süreyi doğru bir şekilde tamamlayacağız ve Bolu'da seçimlerin huzurlu bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacağız” diye konuştu.

"BOLU'YA VERDİĞİ ÖNEMİN BİR GÖSTERGESİ OLARAK GÖRÜYORUM"

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Bolu'da düzenleyeceği mitingle ilgili konuşan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, açıklamasının devamında, 22 günlük sürede Sayın Başbakanımızın Bolu'ya gelebilecek olması da ayrıca bizlere güç katacaktır. Sayın Başbakanımız, malumunuz Aralık ayındaki kongremizde Bolu'muza teşrif etmişlerdi. Coşkulu bir kalabalıkla kendisini ağırlamıştık. Yaklaşık 5 bin vatandaşımız, kongremizi renklendirdi, şenlendirdi ve destek verdi. Sayın Başbakanımız da bu coşkudan çok etkilendi. Bunu Türkiye'de yaptığı bazı toplantılarda Bolu'da gördüğü ilgiyi paylaştı. Sayın Başbakanımız o kongrede ‘Ben Bolu'ya aşkla bağlıyım. Ne zaman ruhumu dinlendirmek istesem Bolu'ya gelmek istiyorum' demişti. Yine Başbakanımız bu duygularıyla inşallah 19 Mayıs saat 19:00'da Bolu'muzda halkımızla buluşacak. Ben inanıyorum ki Başbakanımızın Bolu'ya gelişi, halkımızda büyük bir heyecan ve coşku oluşturacak ve büyük bir insan seliyle, büyük bir heyecanla karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Benim tahminime göre 30 bine yakın vatandaşımızı alanımızda göreceğiz.

"MİTİNG ALANIMIZI BELEDİYE MEYDANI OLARAK BELİRLEDİK"

Yapacağımız miting alanımızı Belediye Meydanı olarak belirledik. O meydan da, inşallah 30 bin seçmenimizi heyecanlı bir şekilde misafir ederek Başbakanımızı ağırlamış olacağız. Başbakanımızın bu gelişini, Bolu'ya verdiği önemin bir göstergesi olarak görüyorum. Çünkü Sayın Başbakanımız Bolu'da yapılacak yatırımları bizzat ilgilenerek takip ediyor. Geldiğinde Bolu'ya yapılacak hizmetlerle ilgili gerekli bilgileri, müjdeleri halkımızla paylaşacak. Bolu'yu 2023'e, 2053'e hedefleyecek büyük projelere birlikte şahit olacağız. Ben tekrar tüm halkımızı Salı günü saat 19:00'da Bolu Belediye Meydanında bekliyorum. Ona vereceğimiz destekle Bolu'da yeniden 3-0 yapacağımızı göstermiş olalım. Bizler buna inandık ve çalışmalarımızı da buna göre yapıyoruz. Seçim çalışmalarımızda gördük ki Bolu'da 3'te 3 yapmamak için hiçbir sebebimiz kalmamıştır. İnşallah Türkiye'nin istikrarı için 3 milletvekilimizi Ankara'ya göndereceğiz” ifadelerine yer verdi.

"HALKIMIZIN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLUYORUM"

Sözlerini Bolu halkının Miraç Kandili'ni kutlayarak tamamlayan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, şunları söyledi: Bu vesileyle tüm halkımızın Miraç Kandilini kutluyorum. Cenab-ı Allah Miraç'ımızı hayırlara vesile kılsın. Ülkemizin geleceği için hep birlikte dua edelim. 7 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini bu gece hep birlikte Cenab-ı Allah'tan dileyelim.” Haber Merkezi