Bolu Necip Fazıl Kültür Merkezinde Ak Parti Bolu Merkez İlçe 5. Dönem 2. Danışma Meclisi Toplantısı'nda milletvekili aday adayları tanıtıldı.

Yapılan Danışma Meclisine, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, milletvekili aday adayları ve konuklar katılırken, toplantıya ilgi büyüktü. İlk olarak Ak Parti Milletvekilliği aday adaylarının isimleri okundu ve meclis açılış konuşmasını yapmak için İlçe başkanı Adil Esen kürsüye davet edildi. Esen, İstikamet 2015 genel seçimlerinde milletin özüne, milletin kendisine ait bir anayasa yapabildiği bir Türkiye'dir, istikamet tarihinde şanla, şerefle, hoşgörüyle, adaletle altı asır dünyanın üçte ikisinde hüküm süren ecdadın anlayışıyla Cihan Devleti hedefine ilerleyen bir Türkiye'dir” dedi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Özgecan Aslan ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu kaybettiğimiz olayları lanetledi. Ben sizi tanımıyorum diyen Ana muhalefet partisine de cevap veren Esen, biz milletiz, sen bizi tanısan ne olur tanımasan ne olur” dedi.

Açılış konuşmasının ardından konuşmalarını yapmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceel kürsüye çıktı. Milletvekili aday adaylarını tebrik ve takdir eden Yüceel, Ak Parti olarak bütün gruplarımızla seçime hazırız” dedi. Ardından kürsüye çıkan Bolu Belediye başkan vekili Kazım Konak milletimizin, evlatlarımızın, gençlerimizin geleceği ve ümmetin bekası için çıkılan bu kutlu yolda milletvekili aday adaylarına başarılar dileyerek sözü onlara bıraktı. Ak Parti milletvekili aday adaylarından toplantıya katılan Abdullah Başaran, Adalet Karadayı, Ali Çoşkun, Feridun Kaya, Mehmet Altun, Mehmet Emin Güz ve Ömer Baygın teker teker kürsüye çıktılar ve kendilerini tanıttılar. Milletvekili aday adayları kendilerini tanıttıktan sonra sözü alan il başkanı Yüksel Coşkunyürek, Milletvekili aday adaylarımıza çıktıkları yolda başarılar dileyerek, milletvekili aday adayı tanıtımlarına devam edeceklerini söyledi. Birlik ve beraberliğe değinen Coşkunyürek, İstişareler ederek en doğru kararları alabilir ve en güzel sonucu elde edebiliriz” dedi. Ak Parti'den milletvekili aday adaylarının sayısının 16 olduğunu söyleyen Coşkunyürek, bütün aday adaylarımızın her birinin birbirinden değerli olduğunu, hiç birine ayrımcılık yapılmadığını belirtti. ‘Bütün aday adaylarımız başımızın tacı, hepsini tebrik ediyorum, şu süreçten sonra ağzımızdan çıkan her cümle Ak Parti ailesi adına değerlendirileceği için, aday adaylarımızın hassasiyet göstermelerini rica ediyorum' diyen Coşkunyürek, sürecin herkes için hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını bitirdi. Toplantının, öneri ve isteklerin konuşulması , milletvekili aday adaylarına soruların yöneltilmesi şeklinde devam eden diğer kısmı basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi. Haber Merkezi