Dk01: Karşılaşmaya Boluspor başladı.
Dk01: Boluspor santranın başlaması ile birlikte sağ açıkta bekleyen Alp'e topu aktardı . Alp ceza sahasına kadar girerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Alp'in sert vuruşu kaleci Zülküf'ten döndü.
Dk02: Boluspor hızlı başladı. Ceza sahasında kazandığı topu 3 pasla Adana sahasına taşırken solda açıkta Barboras'a aktarı. Barbaros içeri ortalarken top Adana defansından döndü ve korner'e çıktı.
Dk08: Adanaspor kazandığı korner atışında Mbilla ile golü buldu. Yapılan ortaya Mbilla kafa vururken üst direğe çarpan top ağlarla buluştu.
Dk14: Boluspor'dan Barbaros rakip oyuncuya faul yapınca sarı kart gördü.
Dk20: Boluspor orta alanda top çevirerek pozisyon bulmaya çalışıyor. Engin Aktürk'ün içeri ortasını Barbaros yakalayamayınca top dışarı çıktı.
Dk25: Boluspor 5 dk orta alanda top çevirdikten sonra sol açıktan pozisyon yakaladı. Birkaç kez ceza sahasında yapılan hareketler Adana defansından döndükten sonra Vedat Budak kazandığı topu kaleye şut çekti ancak top kalecide kaldı.
Dk26: Boluspor sağ açıkta bekleyen Alp'i iyi gördü. Alp topu alır almaz içeri kavisli orta yaparken İskender Alın topa yetişemeyince top auta çıktı.
Dk31: Boluspor Adanaspor kalesinde gol ararken ardı arda faullere maruz kalıyor.
Dk33: Boluspor maçın başından beri yakaladığı en net pozisyonu değerlendiremedi. Vedat Budak orta alanda kazandığı topu duvar pasları ile ceza sahasına kadar indi. Ara pası ile İskender'e aktarınca topa İskender yetişemeyince pozisyonun da değerlendiremedi.
Dk37: Boluspor gol için yükleniyor. Yakaladığı tüm pozisyonlar defanstan dönüyor .
Dk40: Hakan Arslan sol açıktan aldığı topla ceza sahasına kadar girdi. Topu kapma mücadelesinde iken Adanaspor defansı topa eli ile müdahale edince Boluspor penaltı kazandı.
Dk41: Boluspor Abdulaziz Solmaz ile durumu penaltı atışı ile 1-1 yaptı.
Dk43: Boluspor golden sonra yakaladığı moral ile Adanaspor kalesine yükleniyor. Abdulaziz Solmaz'ın mükemmel hareketleri ile pozisyon bulan Boluspor İskender'in pozisyonu sonrası bir mutlak golden daha oldu.
Dk45: Boluspor orta alana yaptığı ortada Alp kafa ile vurdu defansa çarpan top dışarı çıktı.
Dk47: Boluspor ikinci yarıya hızlı başladı ve golü buldu. Boluspor sağdan içeri orta yaparken İskender'in şutu kaleciden döndü. Dönen topu içeride Cemil Vatansever'in önünde kaldı. Topa gelişine vuran Cemil ağlarla buluşturdu.
Dk52: Adanaspor kontra atakta yakaladığı pozisyonu değerlendirdi ve durumu 2-2 yaptı. Nwogbo Serdar'ın solundan topu ağlarla buluşturdu.
Dk53: Boluspor'dan Engin sarı kart gördü.
Dk58: Boluspor Vedat ile uzaktan şut çekerken top defansa çarpınca top kornere çıktı.
Dk52: Boluspor oyuncu değişikliğine gitti. Çıkan oyuncu Alp Ergin giren oyuncu Emre Kılınç
Dk54: Boluspor Cihan Yılmaz'a yapılan hareket sonrası faul kazandı. İskender'in şutu farklı bir şekilde auta çıktı.
DK71: Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini Cafercan Aksu ile yaptı. Oyundan çıkan oyuncu Cihan Yılmaz oldu.
Dk73: Boluspor soldan geliştirdiği pozisyonda içeri yapılan ortayı Abdulaziz yere yatarak kafa vurdu. Çok çok az farkla auta çıktı.
Dk74: Boluspor ota alanda kazandığı topu Abdulaziz ceza sahasına girerken Cafercan Aksuya Aktardı. Cafercan'ın şutu defanstan döndü.
Dk80: Hakan Arslan orta alanda kazandığı topla 3 adam geçerek ceza sahasından sert vurdu top kaleciden korner'e çıktı.
Dk82: Boluspor son oyuncu değişikliğinde Kingsley'i oyuna aldı. Çıkan oyuncu 19 numara ile Vedat Budak oldu.
Dk90: Karşılaşma 2-2 sona erdi.