Boluspor U15 takımı Türkiye şampiyonu olurken, kırmızı beyazlılar, tarihinin en büyük başarısına da imza attı. Boluspor U15 takımı Antrenörü Yılmaz Özen karşılaşmayı değerlendirdi.
Boluspor U15 takımını şampiyon yapan, aynı zamanda da A takımın antrenörlüğünü yaparak, Boluspor'un aldığı iki galibiyetle lige yeniden tutunmasını sağlayan başarılı antrenör Yılmaz Özen, U15 takımın şampiyonluk maçı sonrası duygularını şöyle ifade etti; Bu başarı sadece çocukların yada benim değil. Başarı o çocukları yetiştiren ailelerin bize pozitif enerji veren Boluspor camiasının. Çocuklarımız şampiyonluğu inanmışlardı. Bugün Damlaspor'da olsa Trabzon'da olsa hiç fark etmezdi. Onları sadece iyi bir sporcu olarak değil, inanan hedefe koşan isteyen arzulayan başarıya inanan bireyler olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda çok zor bir işi başararak yüzlerce takım arasından Türkiye Şampiyonu oldular. Ne mutlu ki Boluspor'un böyle bir alt yapısı ve böyle bir gençliği var. İşimiz bitmedi. Avrupa maçlarında hem ülkemizi hem de Bolusporumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şampiyonluk önce Boluspor camiasına sonra ülkemize hayırlı olsun. Bizlere ve bu çocuklara güvenin” dedi.
Yılmaz hoca maçın hemen ardından yapılan kupa törenine katıldıktan sonra A takımın İstanbul BŞB maçı için apar topar A takımın kamp yaptığı otele gitti.