İstanbul-Ankara D-100 Karayolu'nun Dağkent-Yumrukaya arasında kalan bölümünde dubaların konularak yolun daraltılması sürücülere zor anlar yaşatıyor. Aylar öncesi uygulanmaya başlayan bu çalışmada ise arpa boyu kadar dahi ilerleme kaydedilmedi. Dubaların neden konulduğu ve nasıl bir çalışma yapılacağı yönünde ise kimsenin bir fikri yok.
Bu dubalar neden kondu?

İstanbul-Ankara D-100 Karayolu'nun Dağkent ve Yumrukaya arasında kalan bir bölüme bundan aylar önce dubalar konuldu. Dubaların konulması ile daraltılan yolda sürücüler için ise bir takım uyarı levhaları bulunuyor. Sürücülerin bu levhaları görerek hızlarını düşürmelerine rağmen yolda yine zor anlar yaşanıyor.

Yolun, kayma riski taşıması nedeniyle daraltıldığı düşünülüyor. Ancak yine de kesin olarak yolun bu bölümünün neden daraltıldığını ve burada nasıl bir çalışma yapılacağı bilinmiyor. Dubalar konulalı aylar olmasına rağmen hala bir çalışma yapılmaması da dikkatlerden kaçmıyor.
DUBALAR ORADA UNUTULDU MU?
Dağkent-Yumrukaya arasında kalan ve dubalarla daraltılan yolda bir çalışma yapılıp yapılmayacağı, yapılmayacaksa bu dubaların yine de orada bırakılıp bırakılmayacağı ise merakla bekleniyor. Aylardır hiçbir çalışma yapılmadan dubaların orada öylece durduğunu gören sürücüler, dubaların orada unutulmuş olabileceğini düşünüyor.dı.