Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmalarına Beşkavaklar Mahallesi'nde devam etti. Başkan Yılmaz, Bolu halkına dev bir proje daha müjdesi verdi. Yılmaz,“D-100 trafiğe kapanacak 7,5 km büyüklükte devasa bir park, eğlenme, dinlenme, yürüyüş alanlarına dönüşecek yolun kenarında ise alışveriş merkezleri ve dükkanlar olacak bu yaşam alanı projemiz bu mahallemizden geçecek. İnsanlar burada stresten kurtulacak hava alabilecek” dedi.
Başkan Yılmaz, Beşkavaklar Mahallesi'nde kalabalık bir partili grubu ile seçim çalışmalarına devam etti. Mahalle sakinleri Başkan Yılmaz'ın çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade ederek,” Borazanlar Deresine çocuklarımız düşer diye korkuyorduk talebimiz üzerine tel çekildi. Yollarımız genişledi. Parke taşlarımız yapıldı. Modern parklara kavuştuk dualarımız ve desteğimiz başkanımız için önümüzdeki seçimleri de kazanacağından eminiz” dedi. Bazı vatandaşlarda daha önce AK Parti'ye hiç oy vermediklerini belirterek bu çalışmaların ardından oyumuz Alaaddin Yılmaz'a diyerek destek sözü verdiler.
“Birçok başarılı çalışmaya imza attık”
AK Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz Bolu'nun güzide Mahallelerinden olan Beşkavaklar'da iki dönemdir bir çok başarılı çalışmaya imza attıklarını belirterek, ”Alt Yapı ve Üst Yapı çalışmalarını mahallemize yakışır bir şekilde yaptık. Kapalı Pazar yeri, muhtarlık binası ve iki tane bayanların spor da yapabileceği kondisyon aletlerinin bulunduğu park yaptık. Eski bir parkı da modernize ederek yeniledik. Beşkavaklar Mahallesi içinden geçen Borazanlar Deresi üzerinde geçişlerde sıkıntılar vardı. Geçişler genişletildi, bir araç bile geçemeyen yerlerden şimdi çok rahat iki ve daha fazla araç geçebiliyor. İki adet de yeni köprü üzerine geçiş yapıldı. Çocuklarımız düşmesin diye belirli noktalara tel çekildi” dedi.
7,5 km büyüklükte devasa bir park”
Başkan Yılmaz açıklamasının devamında, Bolu halkı için çok önemli bir projenin de müjdesini vererek ,”Önümüzdeki dönem D-100 trafiğe kapanacak 7,5 km büyüklükte devasa bir park, eğlenme, dinlenme, yürüyüş alanlarına dönüşecek yolun kenarında ise alışveriş merkezleri ve dükkanlar olacak bu yaşam alanı projemiz bu mahallemizden geçecek. İnsanlar burada stresten kurtulacak hava alabilecek” diye konuştu.
“Boş laflar dönemi artık Türkiye'de geçmiştir”
Şehir içi trafik güzergahlarının yeni projelerle değişeceğini ve şehrin trafiğinin rahatlayacağını belirten Başkan Yılmaz bu projelerin eski belediye başkanı Necdet Gören zamanında alındığına vurgu yaptı. Yılmaz; ”Necdet Gören Belediye Başkanıyken ben İmar Komisyonu Başkanıydım o zaman bir yol planımız vardı. Biz şuan o projemizi hayata geçiriyoruz. D-100'ün güneye kayacak. Şehir içi trafiğinin en önemli yolu Beşkavaklar Mahallesi'nden geçecek. Necdet Gören Caddesi, Kalıcı Konutlardan gelerek Sedaş'ın içinden geçecek yol ile birleşecek. Doğu tarafı ise Necdet Gören Caddesi'nden devam eden yol yeni yapılan cezaevine kadar gidecek. Yeni yapılan cezaevinin yolu çevre yolla birleşecek, şehir içinde de trafik sorunu olmayacaktır. Bu kararlar Necdet Gören belediye başkanıyken alınmıştır. Fakat bunları uygulamaya biz geçiriyoruz. Projeleri neticelendirmeye çalışıyoruz. Gittiği her yerde bize rakip gibi görünen burada bir şey yapılmamış ifadesinden başka bir şey söyleyemeyenler Necdet Gören Caddesi Kültür Mahallesi'nden geçiyordu. Bizden önce bu yolu kaldırmak için çok çaba harcadılar ama onları mahkemeye giderim diyerek durdurdum. İnsanlar nelerden hoşlanırsa rüzgâra göre ben bunu yapacağım diyorlar, boş laflar dönemi artık Türkiye'de geçmiştir. Vizyonu ol