Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bolu Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı ve Hilal Tan başkanlığa seçildi.
Olağan Genel Kurul sonrası Başkanlığa N. Hilal Tan, Başkan Yardımcılığına Dr. Turgay Özbakır, Saymanlığa Nesrin İşli, Yazmanlığa Leyla Yıldırım, Üyeliklere ise Doç. Dr. Mualla Polat, Özlem Engin, Kazım Karadoğan seçildi.
Seçilen Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Nihal Tan, Genel Kurulumuza gelerek, çiçek göndererek yanımızda olan; Cumhuriyet Kadınları Derneği, Eğitim Sen, Halkevi, Türk Kadınlar Birliği ve Makine Mühendisleri Odası Yönetimlerine, tüm üyelerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.
Bizler ÇYDD olarak; saygı ve özlemle andığımız derneğimizin kurucusu Sayın Türkan Saylan'ın yaşam felsefesinde birleşmiş kocaman bir aileyiz. Genel kurullarda prosedür gereği sadece nöbet değişimleri gerçekleşmektedir. Şimdiye kadar ÇYDD'de eski yönetim, yeni yönetim diye bir anlayış olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Aynı birlik beraberlik ruhu içerisinde dün olduğu gibi bugün de Atatürk ilke ve devrimleri ile gerçekleşmiş olan hakların korunması, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve çağdaş eğitim yolu ile çağdaş topluma ulaşılması amacı ile eğitim ağırlıklı çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.