Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 İl Teşkilatı ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı. Video konferans yöntemi ile düzenlenen bayramlaşmaya Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’da katıldı.

2023 seçimlerine kadar yoğun gayret içinde olmalıyız. Seçimlere kadar durmak yok, yolumuza devam etmeliyiz diyerek İl teşkilatlarına seslenen Erdoğan, “Türkiye'nin son 18 yıldaki tüm reformlarına, kalkınma hamlelerine, zaferlerine imza atan AK Parti'nin gelecek yeni döneminde lokomotif olmayı sürdüreceğini söyledi. "Tek parti devrinden bugüne bir arpa boyu yol kat edememiş CHP zihniyetinin eserleriyle değil, milletimizin değerleriyle saldırılara geçmesi boşuna değildir. Geçtiğimiz cuma günü sizlerle telekonferansla yaptığımız toplantıda, CHP'nin gerçek yüzünü bir kez daha sergileme imkanı bulmuştum. AK Parti'nin demokraside ve ekonomide ülkemize kazandırdıklarını bıkmadan, usanmadan, üşenmeden tekrar, tekrar anlatmalıyız." ifadelerini kullandı.

TOKİ vasıtasıyla 4 milyona yakın vatandaşın yaşadığı 725 bin güvenli konutu tamamlayıp, sahiplerine teslim ettiklerinin anlatılması gerektiğini ifade eden Erdoğan, sözlerine şöyle sürdürdü: "Ülkemizde ev sahibi olmayan dar ve orta gelirli hiçbir vatandaşımız kalmayıncaya kadar sağlıklı ve kimlikli sosyal konut üretimini sürdüreceğimizi anlatmalıyız. Son dönemdeki en önemli projemiz olan 81 ilimizde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi yapacağımızı anlatmalıyız. Enerjide kurulu gücümüzü 57 bin megawatt ilave ile 92 bin megawatta yükselttiğimizi anlatmalıyız. Son iki yılda kullanıma aldığımız kurulu gücün yüzde 73'ünün yenilenebilir enerjiye dayalı olduğunu anlatmalıyız."dedi.