AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, Çözüm Sürecine yönelik çalışmaları ve sürecin haritasını İl Teşkilatlarına aktarmak üzere 12 Nisan Cuma günü Bolu'ya geliyor. İlk olarak Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde partililerle buluşacak olan Gedikli, daha sonra sırasıyla; Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni ziyaret ettikten sonra İzzet Baysal Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek.
Yıllardır kanayan yara haline gelen Terör sorunun sona ermesi ve akan gözyaşının son bulması amacıyla başlatılan Çözüm Sürecinin doğru anlaşılıp halk tarafından da desteklenmesi amacıyla Bolu'da ilk olarak Ak Parti İl Teşkilatları bilgilendirilecek.Bu kapsamda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli Bolu'ya gelerek partililerle buluşuyor.
Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde saat:14.00'de başlayacak seminerde çözüm süreci hakkında bilgiler vererek,ilerleyen sürecin yol haritasını partililerle paylaşacakolan Ankara Milletvekili Gedikli, Akil İnsanlar'ın Bolu'daki çalışmalarından önce teşkilatları bilgilendirmiş olacak.
Konferansın ardından ise bir takım Sivil Toplum Kuruluşu, Esnaf ve Vatandaş ziyaretleri gerçekleştirilecek. Bu kapsamında Ticaret Odası ve Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ziyaret edilerek süreç hakkında bilgiler verilerek, süreç hakkındaki görüşleri dinlenecek. Gedikli, son olarak İzzet Baysal Caddesine geçerek esnaflarla vatandaşlabir araya araya geldikten sonra Bolu'dan ayrılacak.