Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, dönemin en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi ve dayanışmayla verilen büyük bir mücadele olduğunun altını çizen Coşkunyürek, "Türk'ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini ortaya koyduğu, milletimizin centilmenliğini tüm dünyaya ilan ettiği bir milattır" dedi.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Yaptığı yazılı açıklamada, milletlerin tarihinde sadece o milletin tarihini değil, medeniyetlerin akışını, tarihin yönünü, insanlığın ufkunu da değiştiren çok önemli kilometre taşları bulunduğunu ifade eden Ak Partili siyasetçi, şunları kaydetti: Kahramanlıklarla dolu tarihimizde, 1915 Çanakkale Zaferi tarihimize altın harflerle yazılmış önemli bir dönüm noktasıdır. Çanakkale Zaferi'nin ardından Atatürk'ün önderliğinde yürütülen İstiklal mücadelesinde gösterilen azim, inanç ve kararlılıkla nihai hedefe ulaşılmış, Türk milletinin hür yaşama kararlılığı tüm dünya ülkelerine gösterilmiştir. Evet bu zafer, milletimizin dönemin en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir. Türk'ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini ortaya koyduğu, milletimizin centilmenliğini tüm dünyaya ilan ettiği bir milattır.

"BU CAN, BU BEDENDE OLDUKÇA..."

Atalarımızın kahramanlıklarından aldığımız ilhamla, bugün liderimiz, halkın seçtiği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğindeki Ak Parti kadroları olarak, bizlerde ülkemizi tarihine, kültürüne ve medeniyetine yakışır şekilde büyütmeye, güçlendirmeye ve yüceltmeye devam ediyoruz. Bu can, bu bedende oldukça da onurlu mücadelemize devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, milletimizin gururu olan Çanakkale Deniz Zaferimizin 100. yıl dönümünü kutluyorum." Haber Merkezi