Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adaylığını değerlendirdi. Tecrübeli siyasetçi, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimizin gönlünde Cumhurbaşkanı olmuştur şuanda. Tüm ülkemizin Sayın Başbakanımıza gönülden destek vereceğini, duaları ve oyları ile partili-partisiz herkesin Cumhurbaşkanı adayımıza sahip çıkacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.
Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent'te gerçekleştirilen toplantı ile 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için resmen Ak Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı oldu.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen Aday Tanıtım Töreni'ne Bolu'dan da İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ile Büyük Kongre Delegeleri katıldı.
İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Başkent'ten Erdoğan'ın adaylığını değerlendirdi. Coşkunyürek, Cumhurbaşkanı adayımız ülkemize, milletimize tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum. Kendisini ülkesine, milletine adamış, mazlumların gür sesi olmuş, ülkesi için gece gündüz demeden çalışmış ve Türkiye'ye ilkleri yaşatmış Sayın Başbakanımız ve Genel Başbakanımız partimizin Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilmiştir. Bugün, bizim mutlu bir günümüzdür. Güzel bir gündür. Ülkemizin geleceği adına güzel şeylerin olacağının habercisidir. Bugüne kadar milletine yaptığı hizmetleri daha üst seviyede yapacak olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimizin gönlünde Cumhurbaşkanı olmuştur şuanda. Tüm ülkemizin Sayın Başbakanımıza gönülden destek vereceğini, duaları ve oyları ile partili-partisiz herkesin Cumhurbaşkanı adayımıza sahip çıkacağına yürekten inanıyorum.Bizlerde Bolu olarak Sayın Cumhurbaşkanı adayımızın, Başbakanımızın arkasında duracağız ve en yüksek desteği Bolu'dan verebilmek için tüm teşkilatımızla canla başla çalışacağız. Ve milletimizle beraber olacağız. İnşallah 10 Ağustos'ta bu güzel zaferi milletimizle beraber yaşayacağımıza inanıyorum. Tekrar ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah bu milletin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.