22'ince ve 23'üncü dönem Bolu Milletvekili Geredeli Yüksel Coşkunyürek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcılığına atanmasının ardından makamına oturdu ve ziyaretleri kabul etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcılığı'na atanan Geredeli Yüksel Coşkunyürek göreve başlar başlamaz Gerede'den ziyaretçi akınına uğradı. Bolu'dan ve ilçeden Gerede'den birçok kişiyi ağırlayan siyasetçi duyduğu memnuniyeti de ziyaretlerde dile getirdi.

1 Kasım Genel Seçimlerinde Ak Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olan ancak listede yer bulamayan Yüksel Coşkunyürek, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcılığı görevine getirildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası taşıyan atama kararı ile birlikte, boş bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanan Yüksel Coşkunyürek makamına oturdu. Resmen görevine başlayan Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'in yeni makamında ki ilk fotoğrafını yine Gerede'den ziyarete giden arkadaşları sosyal medya hesabından paylaştı. Gerede Medya Takip