AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığına atanan Yüksel Coşkunyürek, Pazartesi günü İl Başkanlığı binasında düzenlenecek ‘devir teslim' töreni ile mesaiye resmen başlıyor. 2002-2011 yılları arasında 2 dönem Bolu Milletvekili olarak partililerle bir araya gelen Coşkunyürek, burada ilk kez ‘İl Başkanı' sıfatı ile partililere hitap edecek.
Ömer Sayın'ın 3,5 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etmesinin ardından Mehmet Güner, Mehmet Emin Güz, Mücahit Kutlu isimlerle birlikte Genel Merkeze davet edilen, yapılan değerlendirmeler sonrasında da Başbakan Erdoğan tarafından Perşembe günü Bolu İl Başkanı olarak atanan Yüksel Coşkunyürek, Pazartesi Günü düzenlenecek devir teslim töreni ile mesaiye başlıyor.
İl Başkanlığı binasında, saat 10.00'da gerçekleştirilecek törene; İl ve İlçe teşkilatları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve çok sayıda parti üyesinin katılması beklenirken, 2002-2011 yılları arasında 2 dönem Bolu Milletvekili olarak partilileri kucaklayan Coşkunyürek, burada ilk kez ‘İl Başkanı' sıfatıyla partililere hitap edecek.