AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.
AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, mesajında Ramazan ayının son günlerinde Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşkusu ve heyecanı içinde olduğunu söyledi. Coşkunyürek, mesajına şu sözlerle devam etti: "Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşkunu ve heyecanını yaşıyoruz.
Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ederken; bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. Dünyanın farklı yerlerinde dökülen Müslüman kanının durması ve Filistin'de, Suriye'de, Arakan'da, Irak'ta, Mısır'da yaşanan insanlık suçlarının bir an önce son bulması içinde de ellerimizi semaya açıp Müslüman kardeşlerimiz için dua etmeliyiz. Rabbim Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan barış, huzur ve mutluluk içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyorum.”