AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Boluluların ve İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutladı.

AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Kadir Gecesi'nin sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği kutsal bir gece olduğunu söyledi. Kadir Gecesi dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada Coşkunyürek, İslam âlemi olarak bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Açıklamasında; Kadir Gecesi'nin sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği ulvi bir gece olduğunu kaydeden İl Başkanı Coşkunyürek, "Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı 11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmiş olmanın coşku ve heyecanını yaşamaktayız. Ramazan ayı boyunca birlik ve beraberliğin sembolü iftar sofralarında halkımızla sürekli bir araya geldik. Bu gecede dünyanın dört bir yanında açlıkla, sefaletle, hastalıklarla mücadele eden, savaşlardan mağdur olan insanlar için, milletimiz için, dünyaya barış ve huzur gelmesi için dua edelim.

Unutmayalım ki, yüce dinimiz İslam barışı, huzuru ve kardeşliği temel almaktadır. Bu vesileyle bayramın müjdecisi olan Kadir Gecesi'nin başta değerli Bolulu hemşerilerimiz olmak üzere insanlığa hayırlar getirmesini temenni eder, tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi