Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Bolu halkının bayramını kutladı.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 22-23'ncü dönem Bolu eski Milletvekili Coşkunyürek yaptığı yazılı açıklamada, dini ve milli bayramların toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olduğunu söyledi. Bu günlerde barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşmanın en üst seviyede yaşandığını belirten Coşkunyürek, Mübarek Kurban Bayramı'na idrak edeceğimiz şu günler, yardımlaşmanın, darda kalanları hatırlamanın, yolda kalmışları gözetmenin, mahzun ve mağdur kalmışlara yaklaşmanın daha çok olduğu zamanlardır. İnancımız, erdemlerin en üstünü olarak, gelmeyene gitmeyi, vermeyene bağışlamayı ve kötülük edene iyilikle karşılık vermeyi emrederken; bayramlarda kucaklaşmanın, küslerin barışmasının manevi bir yükümlülük olduğu daha iyi görülecektir” dedi.

“HER MAZLUMA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Açıklamasının devamında İslam coğrafyasındaki yangına değinen İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Ülkemizde 76 milyon insanımızı güçlü bir şekilde birbirine bağlayan demokratikleşme adımlarının estirdiği bayram havasının mutluluğu ve umudu yaşanırken, ne yazık ki İslam coğrafyası kan ve gözyaşı ile sulanmaktadır. Bizler, ‘Yeni Türkiye'de, geleceğimizi farklı bir vizyonla inşa ederken, dünyanın neresinde olursa olsun her mazluma sahip çıkmaya devam edeceğiz. Çünkü İslam coğrafyasındaki akan kan ve gözyaşı Müslümanın Müslümanı kucaklayıp bağrına basmadıkça, kardeşi için dualarını arşa yükseltmedikçe son bulmayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Coşkunyürek açıklamasını şu şekilde sonlandırdı; Bu vesileyle bütün Bolulu hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularla kutluyor, mübarek bayramın başta cennet Bolu'muz ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına ve de insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”