AK Partili Doğanay, Karsu'ya cevap verdi;

AK Parti Bolu İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, CHP'li milletvekili adayı Burak Cop üzerinden ‘kara propaganda' yapıldığı iddiasında bulunan Kazım Karsu'ya, Sahiplendiğiniz şahsın, PKK-HDP propagandalarına ve darbe çığırtkanlıklarına tepki göstereceğinize, mağdur edebiyatı yaparak milletin değerleri ile dalga geçiyorsunuz. Trol diye tanımlayarak hakaretler yağdırdığınız o insanlar artık her şeyin farkında” sözleriyle tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, CHP İl Başkanı Kazım Karsu'nun yaptığı açıklamalarına cevap verdi. Doğanay, Bolu'da HDP'lilerle kol kola yürüyen ve İstanbul'da sırtını terör örgütüne dayayan HDP'ye vatandaştan oy isteyen CHP 2. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Burak Cop'un yıpratılmak istendiğini öne süren Karsu'ya, Onlar herhalde bizi kendileri ile karıştırıyorlar. Sahiplendiğiniz şahsın, sosyal medya üzerinden yürüttüğü PKK-HDP propagandalarına ve darbe çığırtkanlıklarına tepki göstereceğinize, mağdur edebiyatı yaparak milletin değerleri ile dalga geçiyorsunuz. Müslüman olan bir ülkede ‘başörtüden' rahatsız olan ve sırf AK Parti gitsin diye Paralel Yapı, HDP ve diğer illegal örgütlerle ile iş birliği yapan CHP'nin gerçek yüzünü vatandaş çok iyi görüyor. Trol diye tanımlayarak hakaretler yağdırdığınız o insanlar artık her şeyin farkında. O nedenle bu tür sığ siyaset anlayışından artık vazgeçin!” sözleriyle tepki gösterdi.

“VATANDAŞ HESABI SANDIKTA SORACAK”

CHP Milletvekili Adayı Burak Cop'un sosyal medya üzerinden darbe çığırtkanlığı yaptığını söyleyen Doğanay, Hizmet değil, sadece laf üreten 1. Sıra Milletvekili Adayınız halkın hassasiyetlerini kullanarak milliyetçilerden, ulusalcılardan ve Atatürkçülerden destek isterken, daha düne kadar CHP'yi eleştirerek HDP için oy isteyen 2. Sıra adayınız Burak Cop, neden sosyal medya üzerinden insanları kışkırtıp ‘Sivil Darbe' Çığırtkanlığı yapıyor? Sizler Burak Cop'un parti tabanınızı da oldukça rahatsız eden bu tür açıklamalarına nasıl katlanıyorsunuz? Ben bunu çok merak ediyorum. İnanıyorum ki, Aziz Milletimiz CHP'li adayın bu basiretsiz açıklamaları karşısında en güzel cevabı 1 Kasım'da verecek ve PKK'ya terör örgütü diyemeyen HDP'lilerle Bolu caddelerinde kol kola yürüyenlerden hesabı sandıkta soracaktır.” diye konuştu.

TANJU ÖZCAN'A ‘EDEP' DAVETİ

Doğanay, Bolu Valisi Aydın Baruş'a basın aracılığıyla hakarete varan açıklamalar yapan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a tepki gösterdi. CHP'li siyasetçinin sözlerinin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Doğanay, Devleti temsil eden ilin mülki amirini taraflı olmakla suçlamak acizliktir. Özcan'ın hiçbir siyasetçiye yakışmayacak sözlerle Bolu Valisi Sayın Aydın Baruş'u hedef alması tüm Bolu kamuoyunu olduğu gibi bizleri de üzmüştür. Siyaseten bu tür çirkin ve karalayıcı sözlerine alışkın olduğumuz CHP'li Tanju Özcan'ı edepli olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi