Köroğlu Mahallesi'nde oturan yardıma muhtaç aileye Kimse Yok mu Derneği yardım elini uzattı. Yanmayan sobanın üzerinde çöpten topladığı eti pişirmeye çalışan yaşlı kadına gıda yardımı yapıldı.
Köroğlu Mahallesi'nde ikamet eden Fatma Uzun, çöpten topladığı gıda maddelerini, kağıtlarla yakmaya çalıştığı sobanın üzerinde pişirmeye çalışıyor. 50 yaşında ki kadının eşi Mehmet Uzun ve oğlu Savaş Uzun yüzde 40 bedensel engelli. Herhangi bir yardım alamayan Fatma Uzun en son çalıştığı iş yerinden ayrılmak zorunda kalmış. Yaşından dolayı iş bulamayan yaşlı kadın, eşi ve çocuğuna bakmaya çalışıyor. Ev kiralarını ödeyemez durumda olan Uzun ailesinin durumu yürek burkuyor. Çalacak kapı bulamayan Uzun ailesi son çare olarak derneğin yolunu tutmuş. Kimse Yok Mu Derneği Bolu Şubesi'nin kapısını çalan Savaş Uzun, ailesinin içinde bulunduğu durumu dernek yetkililerine anlatınca; Kimse Yok Mu Derneği Bolu Şubesi aileye gıda ve kira yardımı yaptı.
Çalışmak istediğini belirten Fatma Uzun dernek yetkililerine teşekkür ederken yardıma ihtiyaç duyduklarını söyledi. Derneğin Şube Müdürü Ali Kavaz ise yardımsever vatandaşlara seslendi. Kavaz, "Biz bu yardımlarda aracı durumdayız. Vatandaşlarımız hayır işlemek isteyen iş adamlarımızdan derneğe yardım etmelerini bekliyoruz. Gördüğünüz gibi bu ailemizin durumu içler acısı" dedi.