Boluspor alt yapısında yetişen Fatih Çolak, Anadolu Üsküdar 1908'de gösterdiği performansla transfer sezonunun şimdiden gözdesi olacağa benziyor. Güçlü fiziği ve uzun boyu ile orta saha oyuncusu olarak bilinen Fatih Çolak, Anadolu Üsküdar 1908 takımında stoper oynarken, Çolak oynadığı maçlarda 1601 dakika görev aldı.

Haber Merkezi

2011 yılında Trabzon İdmanocağı takımından Boluspor alt yapısına geldikten sonra A2 takımda oynayan Fatih Çolak, Anadolu Üsküdar 1908'de performansı ile büyülüyor.

Kırmızı beyazlı ekibin alt yapısına geldikten sonra zaman zaman A2 takımda gösterdiği performansla A takım antrenmanlarına alınıp, 2012 yılında da profesyonel imza attırılan 1994 doğumlu Fatih Çolak, Anadolu Üsküdar 1908'de oynadığı 1601 dakika ile en çok dakika alan oyuncular arasında. Boluspor'da oynadığı dönemlerde orta saha, ön libero da görev yapan güçlü fiziği ve uzun boyu ile bilinen genç oyuncu, Anadolu Üsküdar 1908 takımında stoper olarak görev yapıyor.

Lig de bir golü bulunan Fatih Çolak, sezon içinde birçok gözlemci tarafından takip edilmeye başlandı. Fatih Çolak, sezon bitmeden de transferin şimdiden gözdesi olmaya aday oyuncular arasında gösteriliyor.