Yaptığı flaş transferle sezona damgasını vuran Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, play-off'lardan 1'inci lige çıkmak için çalışmalarını sürdürüyor. Normal sezonun son haftasını Kazan Belediyespor karşılaşmasıyla tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, tamamen play-off'a odaklandı. Antrenör Gökhan Çokşen yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, play-off gurubunda rakiplerini geride bırakıp 1'inci lige çıkmak için hesaplarını yapmaya başladı.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Gökhan Çokşen, yeşil- beyazlıların play-off gurubundaki şansını değerlendirerek; Çok kuvvetli rakipler var. Biz kendimize göre kuvvetliyiz. Allah'tan bir terslik olmazsa play-off'tan ilk önce yarı finalden çıkıp sonra final grubunda ilk 2'ye girmeyi başarıp lige çıkacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“BİZ KENDİ GRUBUMUZDA ÇOK İYİ MAÇLAR ÇIKARTTIK”

Çokşen sözlerine şöyle devam etti: 8 tane 2'inci ligin en zor mücadele etmiş zor gruplardan çıkmış takımı gelecek. Dolayısıyla çok mücadele gücü yüksek bir etap olacağını düşünüyorum. Biz kendi grubumuzda çok iyi maçlar çıkarttık. İyi bir derecede bitirdiğimizi varsayaraktan en büyük favorilerden biri olduğumuzu düşünüyorum. Çok kuvvetli rakipler var. Biz kendimize göre kuvvetliyiz. Allah'tan bir terslik olmazsa play-off'tan ilk önce yarı finalden çıkıp sonra final grubunda ilk 2'ye girmeyi başarıp lige çıkacağımızı düşünüyorum.”

“ÇOK ZEVKLİ MÜCADELELERİN OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Gökhan Çokşen, play-off grubunun statüsü ile ilgili de bilgiler vererek şunları aktardı: A ve B grubunun ilk 4 takımı lig etabında ilk 4'e girmiş takımlar, sıralamaya göre A1-A4, B2- B3 ile bir grup olarak eşleşecekler yarı finalde. B1-B4 takımları da A3-A4 takımlarıyla eşleşecek. Sıralamaya göre ve lig usulüne göre 3 maç oynanacak. İlk 2'ye giren takımlar iki gruptan da final grubuna kalacak. Final grubu da yine lig usulüne göre 1 hafta sonra oynanacak. İlk 2'ye giren takımlarda 1'inci lige çıkacaklar. Çok zevkli mücadelelerin olacağını düşünüyorum. Haber Merkezi