Boluspor'un Adanaspor ile berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Yardımcı Antrenör Metin İlhan ile futbolcular Abdulaziz ve Kingsley açıklamalarda bulundu.
Maç sonrası Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller'in cezalı olması nedeniyle basın toplantısına katılan Yardımcı Antrenör Metin İlhan, avantajı teptiklerini söyleyerek, Çok arzulu ve istekli olduğumuz bir maçtı. Geriye düşmemize rağmen devreyi berabere kapatmak moral oldu. Dünden itibaren rakiplerimizin berabere kalması avantajdı. Ancak bunu iyi değerlendiremedik. Artık önümüzdeki maçlarda bu kayıpları telafi edip zirveye yaklaşmak istiyoruz” dedi.
“TELAFİ EDECEĞİZ”
Bolusporlu futbolcu Abdulaziz Solmaz da oyunun hakimi olduklarını ifade ederek, Çekişmeli bir karşılaşma oldu. Rakibimiz öne geçti ancak devreyi berabere kapatmak moral oldu. İkinci yarıda da erken gol bulunca oyununun hakimiyetini elimize aldık. Ancak kalemizdeki gollere önlem almamıza rağmen engel olamıyoruz. Önümüzdeki haftalarda bunları telafi edeceğiz” şeklinde konuştu.
“ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ KORUYAMADIK”
Kırmızı-beyazlı futbolcu Kingsley ise, Oyununun geneline baktığımızda etkiliydik. Rakip öne geçse de toparlanıp goller bulduk. Ancak yine dengeyi bozdular. Üstünlüğümüzü koruyamadık. Bu haftalardaki kayıpları önümüzdeki maçlarda telafi edersek iyi yerlere geliriz” diye konuştu.