Boluspor son haftalardaki çıkışını sürdürmek isterken, mutlak üç puan için çıktığı karşılaşmada rakip Şanlıurfaspor ile 0-0 berabere kaldı. Son iki haftada üst üste galibiyetler alan Boluspor kendi sahasında seriye devam etmek isterken, özellikle ilk yarıda ortaya konan oyun göze hoş geldi. İlk yarıda bir çok gol pozisyonundan yaralanamayan ve girdiği pozisyonlardan gol çıkaramayan Boluspor haftayı 1 puan ile kapattı.
Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Şanlıurfaspor karşısında Atacan, Zlatkov, İskender, Adem, Dimitrov, Hakan, Dixon, Emre, Alican, Alp ve İsmail Haktan on biri ile sahada yer alırken, rakip takım Şanlıurfaspor ise Fevzi, Mehmet, Youssef, Onur, Abdulhamit, Volkan, Simon, Önder, Mustafa, Dilshod, Onur on biri ile mücadele etti.
Karşılaşmaya Boluspor başlarken ilk dakikalarda topa daha çok sahip olan takım Şanlıurfaspor görüntüsü vardı. İlk on dakikalık bölümde orta alanda geçen oyunu orta alanda derinlemesine sol açığa Alican'a aktarılan topla oyun hareketlendi. Alican önünde topu bulması ile direk kaleye yöneldi. Arkada İsmail ve İskender olmasına rağmen keleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert şutu auta çıktı. Bu pozisyonla Boluspor biraz hareketlenirken orta alanda topa sahip olmaya çalışan taraf oldu. Boluspor rakip kaleye yüklenirken özellikle soldan geliştirdiği ataklar tehlike yarattı. Rakip takım özellikle Youssef ile Boluspor kalesinde pozisyon bulmaya çalışsa da ilk on beş dakikalık sürede başarılı olmadı. Boluspor karşılaşmanın en net pozisyonunu İskender Alın ile 19'uncu dakikada yakaladı. Orta alanda Dimitrov'un şık hareketleri ile topu kazanması ile İskender Alın'a aktarması sonucu İskender şık hareket ile ceza sahasına kadar girdi. Arka direkte İsmail Haktan Odabaşı beklerken kalecinin dibine kadar giren İskender'in şutu direkten dönerken mutlak bir golden olmuş olduk. Boluspor'un adeta gol kaçırma yarışına girdiği dakikalarda Emre Kılınç boş kaleye göndermek yerine vurduğu top auta çıktı. Sağ açıktan İsmail rakibinden topu çalarken ceza sahasına kadar girdi. Arka da bekleyen Emre Kılınç'a topu aktarması ile topun gelişine vuran Emre'nin şutu dışarı çıktı. Adeta boş kaleye atamadı yorumlarının yapıldığı pozisyonla Boluspor bil golden daha oldu. İlk yarının son anlarında İsmail'in ortasına içerde bekleyen İskender ve Emre topa dokunamayınca Boluspor mutlak bir golden daha oldu. İlk Yarıda Boluspor'un ortaya koyduğu oyun alkış alırken göze hoş gelen futbol umut verdi.
İkinci yarı başlaması ile birlikte ilk pozisyonu Boluspor yakalarken İsmail Haktan Odabaşı topu el ile aldı gerekçesi ile sarı kart gördü. Boluspor ikinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi hızlı başladı. Boluspor gol bulmak için rakip sahaya yüklenirken ark arkaya kullandığı korner atışlarından sonuç alamadı. Karşılaşmanın 64'uncü dakikasında rakip takım tehlikeli gelirken kaleci ile karşı karşıya kaldıkları pozisyonda Atacan çıkarak mutlak bir golü önlemiş oldu. Bu dakikalarda Şanlıurfaspor sık sık Boluspor kalesine gol için gelirken geldiği ataklarda top kayıpları sonrası tehlikeli anlar yaşayan Boluspor çıkmakta güçlük çekmeye başladığı görüldü. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini Dimitrov'u oyun dışına alınarak yerine Emrah Metoğlu'nun girmesi ile yaptı. İkinci yarıda Boluspor etkili olamazken rakip takım Şanlıurfaspor orta alanda kazandığı toplarla ile etkili olmaya başladı. İkinci yarıda Boluspor'un en etkili atağı 77'inci dakikada İskender Alından geldi. Şanlıurfaspor kale sahasında karambole olan pozisyonda gelişine sert vuran İskender'in şutu defanstan dön