Bolu Belediyesi'ne ait Atatürk Orman Parkı Çok Amaçlı Salon vatandaşların hizmetine giriyor. İşletme ihalesi gerçekleştirilene kadar düğün, toplantı ve özel günleri için vatandaşlar Çok Amaçlı Salonu 2 bin TL karşılığından kiralayabilecek.
Atatürk Orman Parkı'nda bulunan Çok Amaçlı Salon hizmete giriyor. Vatandaşlardan gelen istek üzerine işletme ihalesi gerçekleştirilene kadar kiralanabilmesi karara bağlanan Çok Amaçlı Salon'un kira bedeli ise Bolu Belediyesi Encümen kararı ile 2 bin TL olarak belirlendi.
Bolu Belediyesi Encümen'i tarafından Çok Amaçlı Salon'un kiralanması ile ilgili alınan kararda şu ifadelere yer verildi: Bolu Belediyesi 2013 yılı Gelir Tarifesi Ödeme Şekilleri 5. Maddesi ‘Fiyat tarifesinde olmayan ücretler Belediye Encümeni tarafından ücretlendirilir.' Hükmü gereği, Belediyemize ait Sağlık Mahallesi Atatürk Orman Parkında açılan ‘Çok Amaçlı Salon'un' nikah, düğün ve toplantı ücretinin 2 bin TL olarak belirlenmesine karar verilmiştir.”
Çok Amaçlı Salon'un kiralanması için belirlenen 2 bin TL sadece boş salon bedeli olarak belirlenmiş olup, salonu kiralamak isteyenler masa, sandalye, ikram ve bu gibi ihtiyaçlarını kendileri karşılayacaktır.