Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bolu Merkez İlçede göreve yeni başlayan okul müdürlerine başarılar dileyerek 24 Kasım Öğretmenler günü için hazırlanan hediyelerini verdi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bolu'da görev yapan ve yeni göreve başlayan okul müdürleri ile bir araya geldi. Bazı okul müdürlerinin göreve yeni başlaması nedeniyle 24 Kasım Öğretmenler gününde yapılacak olan programı ertelediklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, ”Cuma günü 86 Müdürümüz göreve yeni başladı. Bunların 44 tanesi merkez ilçedeydi. Merkeze ait okullarda 87 tane okul müdürümüz var. Bu arkadaşlarımızın hepsi belirli mülakat ve sınavlardan geçti. Okulları seçerken de herkes kendi özeline göre bir okul seçti. Bu toplantının amacı 24 Kasım öğretmenler günü ile ilgiliydi. Sayın Başkanımızın ekibine Okul müdürlerimiz görevlerine başlasınlar toplantıyı o zaman yapalım diyerek ertelemiştir. Başkanımıza bizi ağırladığı için teşekkür ediyorum ”dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi olarak okullarımızın bize ilettikleri talepleri karşılaşamaya çalışıyoruz. Sizlerin iyi şartlarda eğitim verebilmesi için üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız sizlere emanet. Bütün gücümüzle sizlerin yanında olacağımızı ifade ediyor yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Haber Merkezi