Haber: Elif ERDOĞAN

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve eşi Şengül Ümit tarafından Abant Milli Park'ında düzenlenen ‘Doğa Buluşması'na, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bekir Koçyiğit ile eşi Züleyha Koçyiğit, Çocuk Evlerinde kalan çocuklarımız ve bakıcı anneleri katıldı. Sıcak bir aile ortamında gerçekleşen organizasyonda Vali Ümit ve eşi Şengül Ümit, çocuklarla birlikte yemek yediler ve sohbet ettiler.

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve Eşi Şengül Ümit'in davetlisi olarak ‘Doğa Buluşması'na katılan ve çeşitli aktivitelerle doyasıya eğlenen çocuklarımızın mutlulukları görülmeye değerdi.

“HEPİMİZİN İNSANLIK GÖREVİ”

Organizasyona katılan çocuklara şanlı tarihimizden kesitler anlatarak hayata dair paylaşımlarda bulunan, okumanın önemine değinen Vali Ümit, Devletimize ve milletimize emanet edilen çocuklarımıza aile sevgisini ve sıcaklığını hissettirmek hepimizin insanlık görevidir. Çocuk evlerinde kalan tüm evlatlarımıza verebileceğimiz tüm aile sevgisini ve şefkatini göstermeliyiz. Çocuklarımızın huzurlu yetişmesi ve geleceğe en güzel şekilde hazırlanmaları gayreti içerisindeyiz. Çocuklarımızın, devletine, milletine ve insanlığa yararlı, özgüvene sahip iyi bireyler olarak yetişmeleri için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz” dedi.

Çocuklar, kendileriyle yakından ilgilenen ve güzel bir gün geçirmelerine vesile olan Bolu Valisi Ahmet Ümit ve eşi Şengül Ümit'e doğada topladıkları çiçekleri vererek teşekkür ettiler ve böyle organizasyonların sık sık tekrarlanmasını dilediler. Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evlerinde kalan çocuklar için düzenlenen Doğa Buluşması, Bolu Valisi Ahmet Ümit ve eşi Şengül Ümit'in çocuklarımıza kitap hediye etmelerinin ardından sona erdi.