Bolu Valiliği'nin Almanya, İtalya, Finlandiya, Malta ve İsveç'ten çeşitli kurumlar ile birlikte yürüttüğü ‘Cinsiyet Diyalogları' adlı Grundtvig Öğrenme Ortaklığı Projesi ikinci toplantısı 07-11 2013 tarihleri arasında Bolu Köroğlu Otel'de yapıldı. Toplantının ardından heyet Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu'nu ziyaret etti.
Toplantıya söz konusu ülkelerden proje ortağı kurumlar adına 16 kişinin yanı sıra Valilik İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü AB Koordinasyon Merkezi proje görevlileri katıldı. Proje hakkında bilgiler veren İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Gürbüz Yavuz, Projenin amacının cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik uygulamaları incelemek, diyalog metoduyla ortak kurumların kendi uygulamalarını daha eşitlikçi hale getirmelerine yardımcı olmak, bu konularda personelde farkındalık oluşturmak ve AB'nin bu alandaki çalışmalarının duyurulması olduğunu belirtti.
Toplantılar dışında Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu'nu ziyaret edip proje ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren heyet Gölcük ziyaretinin ardından Bolu'dan ayrıldı.