Türkiye'nin öncü sinema grubu Mars Cinema Group; yeni Cinemaximum yatırımını Bolu'da gerçekleştirdi.

8 yeni Cinemaximum salonunun açılışını 20 Kasım 2015 tarihi itibariyle Bolu Esas 14 Burda AlışverişMerkezi'nde gerçekleştiren Mars Cinema Group; ziyaretçilerine son teknoloji ile donatılmış unutulmaz seyir keyfi yaşatacak. Sinemaseverlerin öncelikli tercihi, Türkiye'nin öncü sinema grubu Mars Cinema Group; yeni Cinemaximum yatırımını, 8 yeni salonu ile 20 Kasım 2015 tarihinde Bolu'nun merkezinde halkın tüm ihtiyaçlarına çözüm bularak;kültür-sanat ve eğlencenin tek adresi olmaya hazır Bolu Esas 14 Burda AlışverişMerkezi'nde gerçekleştirdi.

Koltuklarının ergonomik rahatlığı, geniş oturma düzeni, dijital projeksiyon ve özel akustik sunan ses sistemi teknolojisi, duvardan duvara uzanan perde tasarımı ile salonun her noktasından mükemmel görüş alanına sahip olma imkanı sayesinde sinema keyfini eşsiz bir deneyime dönüştüren Cinemaximum; Bolu'nun en büyük alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi Esas 14Burda'da 8 yeni salonu ile misafirlerini bekliyor.

Gerçeğe yakın kristal netliğindeki 3 boyutlu görüntü kalitesi ile 3D sinema avantajını da 3 salonun da ziyaretçileri ile buluşturan Cinemaximum; özel mimariye sahip fuaye alanında geniş yiyecek & içecek seçenekleri ile de misafirlerinin güzel vakit geçirmesini sağlıyor. Mars CinemaGroup'un avantajlı dünyasına giriş imkanı sunan Cinemaximum; üyelerini birbirinden cazip fırsatlarla buluştururken; sinemaseverler Cinemaximum sitesi üzerinden de vizyondaki filmlerin biletlerini internetten hızlı bir şekilde alma imkanı buluyor.

MARS CİNEMAGROUP HAKKINDA

Sinema sektörüne yön veren çalışmalar gerçekleştiren Türkiye'nin lider sinema grubu Mars CinemaGroup; Cinemaximum salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiriyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN:

Nilay Yelmi / Essance İstanbul İletişim Danışmanlığı / 212 282 40 85 / 0530 955 11 [email protected]

Ebru Alpman Marşan/ Essance İstanbul İletişim Danışmanlığı / 212 282 40 85 - dâhili 22;

[email protected] Haber Merkezi