Portekiz'de düzenlenecek olan Kulüpler Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bayan Hokey Takımı Vali İbrahim Özçimen'i ziyaret etti.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bayan Hokey Takımı Kulüp Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Uçan başkanlığındaki ziyarete Takım Antrenörü Yasin Yükselen ve sporcular katıldı.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bayan Hokey Takımı hakkında Vali İbrahim Özçimen'e bilgiler veren Kulüp Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Uçan, "22-24 Şubat 2013 tarihlerinde Lizbon'da yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasına katılmaya hak kazındık. Bunun şöyle bir önemi var. Türkiye'yi temsilen bir Bolu takımı şampiyonaya katılıyor. 8 takım kendi arasında mücadele edecek. Sporcularımızın çoğu öğrencilerimizden oluşuyor. Geçen sene takım olarak Türkiye 2'ncisi olduk. Bu senede Türkiye 1'ncisi olarak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasına katılmaya hak kazındık. Sporcularımız çalışmalarını ve antrenmanlarını Üniversitede yapmaktalar. İyi bir şekilde Bolu'yu ve Türkiye'yi temsil edeceğimize inanıyoruz. Sizlere desteklerinizden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Bayan Hokey Takımı'na başarılar dileyen Vali İbrahim Özçimen, "Sporcularımızı ve teknik heyetimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sizlerin her zaman yanınızdayız ve arkanızdayız. Böyle pırıl pırıl gençleri görmek beni de çok mutlu ediyor. Spor aslında bizim sadece kaslarımızı geliştirmemeli. Ahlakımızı, ruh gücümüzü, gönül gücümüzü de geliştirmeli. Böyle olursa bir anlam ifade eder. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Her alanda olduğu gibi sporda da yükselen bir ülkeyiz. Sporda da her alanda başarılı olmak zorundayız. Turizmde ilimizin adını duyurmak istiyoruz. Sporda yapacağınız başarılar da İlimizin adını duyurmaya vesile olacaktır. Biz spor turizminde de iddialıyız. Sizlerin başarıları bizleri gururlandıracak, sevindirecek. Hepiniz çok gençsiniz ve önünüzde sporla uğraşacak çok uzun yıllarınız var. Sizler ay yıldızlı formalar ile ülkemizi yurt dışında temsil ediyorsunuz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize gönülden inanıyorum ve size başarılar diliyorum. " ifadelerine yer verdi.
Takım Antrenörü Yasin Yükselen ise yaptığı konuşmasında, " 6-7 yıldan bu yana genç sporcularımızla birlikte ülkemizi temsil ediyoruz. Sporcularımızla birlikte yurtdışında ülkemizi temsil ederek iyi bir derece ile dönmeyi hedefliyoruz" ifadelerine yer verdi.
Ziyaret sonrasında Vali İbrahim Özçimen, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bayan Çim Hokey Takımı sporcu ve teknik heyetine hediyeler verdi.