Rakip oyuncuların sık sık yere yatmaları sonrası adeta çılgına dönen Djiehoua, az kalsın Kartalspor kalecisi Erşen'i dövecekti. Rakip kalecinin kendisini numaradan yere atması sonrasında sert bir tepki gösterirken, takım arkadaşlarına da topu onlara vermeyin dedi.
Kartalspor'un maçta bulduğu erken gol sonrası sık sık oyunu soğutmaya ve zamandan çalmak için yaptığı hareketler maç içinde sıkça rastlanırken, Boluspor'un Fil Dişi sahilli oyuncusu Djiehoua adeta çileden çıktı. Kaleci Erşen bir pozisyonda topu tutup kenara atmasıyla birlik de yere yatarak zamandan çalmasına Djiehoua tepki gösterdi.
Fildişi sahilli oyuncu Kaleci Erşen'in topu dışarı atması sonrasında Numara yapıyor. Ben bir şey yapmadım” deyip takım arkadaşlarına Topu rakibe vermeyin. Biz kullanacağız” diyerek ilk önce arkadaşlarına uyarı yaptı. Daha sonrada Kartalsporlu oyunculara numara yapıyorsunuz bu kadar da olmaz topu verdirmeyeceğim diyerek hırsından adeta didindi durdu. Kenardan tacı kullanan Engin Aktürk'e, Kesinlikle topu verme. Bize gol lazım. Ortamı geriyorlar Engin, Engin” diye bağırması da dikkatlerden kaçmadı