Bir Ramazan'ı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Çocuklar kadar büyükler de adı gibi şeker, Ramazan Bayramı'nı sabırsızlıkla bekliyor.

YÜZDE 30 FAZLA ÜRETİM YAPILDI
Ramazan Bayramı'nın olmazsa olmazı birbirinden renkli, birbirinden güzel ve leziz çikolatalar ise şimdiden en güzel görünüm ve tatlarıyla tezgâhlardaki yerlerini aldı. Bolu'nun önde gelen çikolata uzmanı bir firmanın Üretim Müdürü Ahmet Aydın tüm hazırlıkların tamamlanarak yüzlerce kilo çikolatanın bayrama özel piyasaya sürüldüğünü söyledi. Aydın Bayram gelince akla şeker ve tatlı geliyor. Bizde bunun için var gücümüzle çalışıp bayramı en iyi şekilde hızlandık. Geçen yıla göre daha fazla üretimler yaptık. Yaklaşık yüzde 30 daha fazlası olmuştur. Geçen yıla göre de bir artışımız var. İnşallah yaptığımız üretimin karşılığında da tüketiciler memnun kalıp tüketirler diyoruz” diye konuştu.

ÇEŞİT DE ARTTI, FİYAT DA…
Aydın, çeşitliliğin bu yıl daha fazla olduğunun altını çizerek fiyatların da buna pararlel artış gösterdiğini belirtti. Aydın, Daha çeşitliliğimizi artırdık. Fiyatlarda biraz artış olabilecek. Çünkü birazcık fındık, fıstık fiyatlarının yukarıya çıkmasından dolayı. Çokta tüketicimizi üzmeyecek şekilde ayarlamaya çalıştık. Mutlu bir şekilde uygun bir fiyata alabilecekler diye düşünüyoruz” dedi. Haber Merkezi