Boluspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulübün Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana koşuyla başlayan kırmızı-beyazlı ekip, teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı.

Teknik Direktör Reha Erginer, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında oynadıkları 3 karşılaşmayı da kazandıklarını söyledi. "3 maçlık galibiyet serimiz var, iyi hava yakaladık" diyen Erginer, "İkinci yarıya başlangıç olarak tam istediğimiz pozisyondayız. İki iç saha maçından sonra deplasman galibiyetiyle bu seriyi devam ettirmek istiyorduk. Onu da yakaladık" şeklinde konuştu.

Erginer, PTT 1. Lig'de galibiyet serisi yakalayınca her şeyin daha farklı ve çabuk değiştiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Sıralamalarda günlük başarılar yerine biraz da uzun bakmak lazım. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Samsunspor maçı bizim için önemli. Lige maçtan maça bakıyoruz. Her maçı ayrı tutuyoruz. Hepsi birbirinden farklı. Şu anda bütün çalışmamız ve konsantremiz Samsunspor maçını kazanma üzerine. İyi konsantre olup iyi odaklanırsak galibiyet serimizi bu maçta da sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

PTT 1. Lig'in ikinci yarısında Boluspor, Samsunspor ve Kayserispor'un üst üste çıktıkları 3 maçı da kazandıklarını anımsatan Erginer, "Bizim gibi, Samsunspor da 3 maçın ardından tekrar galip gelmek isteyecektir ama biz kendimize bakıyoruz. Samsunspor maçını kazanarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz" ifadesini kullandı. Kaleci Özkan Karabulut'un sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılmadığını dile getiren Erginer, takımda başka eksik bulunmadığını sözlerine ekledi. Anadolu Ajansı