Boluspor Başkanı Savaş Abak gündemine aldığı Teknik Direktör Cihat Arslan ile görüştü. Görüşmenin ayrıntılarını Bolu Takip Gazetesi'ne anlatan Cihat Arslan, Boluspor'a teknik direktör olmaya hazır olduğunu ifade ederek, şartlarını başkana ilettiğini belirtti. Arslan, Savaş Abak gibi temiz bir kişiliğin Başkan olması, Boluspor için çok büyük şans” dedi.
HABER: Fahri GÜNDÜZ –
Köroğlu Televizyonu'nda katıldığı canlı yayında teknik direktörün %75 belli olduğunu ve birkaç gün içerisinde netleşeceğini açıklayan Başkan Savaş Abak geçtiğimiz gün Cihat Arslan ile yemekte buluştu. Abak kesin anlaşmaya varmadan Cihat Arslan ismini açıklamaktan kaçınırken, Cihat Arslan gazetemize yaptığı açıklama da Boluspor için yeşil ışık yaktı.
Savaş Abak ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarına değinen Arslan, Başkan Abak'tan da övgü dolu sözlerle bahsetti. Arslan, Başkan ile dostane bir yemek yedik, fikir alışverişinde bulunduk. Başkan Abak gibi temiz bir kişiliğin Başkan olması, Boluspor ve Bolu için çok büyük bir şanstır” ifadesini kullandı.
Boluspor ile henüz anlaşmadıklarını söyleyen Cihat Arslan, Ben düşüncelerimi söyledim, Başkan'da düşüncelerini söyledi. Karşılıklı beklentilerimizi ortak bir noktada buluşturmaya çalıştık. Eğer önümüzdeki birkaç gün içerisinde aynı noktada buluşursak, Boluspor'a yeniden teknik direktör olmaktan gurur duyarım” dedi.
Boluspor'un büyük bir camia olduğunu ve her hocanın Boluspor'da çalışmak isteyeceğini vurgulayan Cihat Arslan, Boluspor daha önce ekmeğini yediğim takım. Her hoca Boluspor'un teknik direktörü olmak ister. İnşallah Sayın Başkan ile anlaşmaya varırız ve Bolu'ya yeniden gelirim” dedi.