Bilgisayar ve internetin en yaygın kullanıldığı illerden biri olan Bolu'da hayvancılık ile uğraşan köylüler koyunlarını internet ortamında satmaya başladı.
Teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte günlük hayatın vazgeçilmezleri arasına giren bilgisayar ve internetin kullanım alanları her geçen gün artıyor. Özellikle sanal alışveriş siteleri ile birlikte, mağaza mağaza dolaşmak yerine bir tıkla alış veriş yapanların oranında da gözle görülür bir artış var. Bu potansiyeli fark eden Bolulu koyun yetiştiricileri, internetin nimetlerinden yararlanmaya başladı. Köylüler koyunları sanal ortamda satışa sundu. www. sahibinden.com isimli sitede yer alan ilanlarda koyunlarını satışa sunan bir çok çiftçinin ismine rastlamak mümkün. Özellikle Göynük, Mengen ve Bolu merkeze bağlı köylerde oturan hayvan yetiştiricileri teknolojiye ayak uydurarak satış yapıyor.
2013'ÜN İLANLARI
Yeni yıl ile birlikte verilen ilanlarda göze çarpan en önemli detay ilanların son bir ay içinde verilmiş olması. Bolu Merkeze bağlı Yenisefa Köyü, Bolu Mengen'e bağlı İlyaslar Köyü ve Göynük'e bağlı Tekirler Köyü'nden verilen ilanların başlıkları da dikkat çekici.