30 Mart seçimlerinde üçüncü dönem Belediye Başkanı seçilen Alaaddin Yılmaz'ı kutlamak için gönderilen çiçekler, açık arttırma ile satıldı. Çiçeklerden sağlanan gelirle Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'ne piyano alındı. Geriye kalan bir miktar parada yoksullara yardım için kurulan Hayır Çarşısı'na bağışlandı.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı, başkan seçilmesi nedeniyle kutlamak isteyenlerin gönderdiği çiçekler, açık arttırma ile satıldı. Çiçeklerden 10 bin TL gelir sağlandı. Çiçeklerden elde edilen paranın bir kısmı ile Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'ne piyano alındı. Geriye kalan bir miktar parada yoksullara yardım için kurulan Hayır Çarşısı'na bağışlandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; 30 Mart seçimlerinde Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Bolu'da da bu görevi Allah bize nasip etti.Beş yıl daha Bolu'ya hizmet etme şerefine nail olduk.Seçimden sonra eşimiz, dostumuz, sevenlerimiz çiçek hediye ettiler. 2004,2009 yerel seçimlerinde olduğu gibi bu çiçeklerin satışına karar verdik. Çiçeklerden 10 bin TL belediyeye gelir sağlandı. Bu para ile Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'ne piyano alındı. Burada gençler, öğrenciler artık piyona çalmayı öğrenebilecek. Bu çiçekler bir kültürel faaliyette değerlenmiş oldu. Piyanodan artan para da yoksullara ihtiyaçlı insanlara hizmet eden yine Bolu Belediyesi bünyesindeki Hayır Çarşısına bağışlandı” diye konuştu.