Abdullah Öcalan'ın bize paketlenip teslim edildiği sene Fetullah Gülen, ABD'ye alınarak projeye CIA laboratuarında şekil verildi.

ABD ve AB'yi tehdit etmeyen ılım İslam adı altında 3. din oluşturup, Okullar vasıtasıyla Afrika ülkeleri sömürülecek, ABD çıkarlarını gözetme karşılığında hoca efendi kâinat imamı olacaktı vs…

Merkez üst olarak Türkiye seçilmiş, ülkenin ele geçirilebilmesi için 4 kuvvetin (yasama, yargı, yürütme, basın) yasama hariç diğerlerine sızma işlemi gerçekleştirilmişti.

Sıra yasamaya yani iktidara gelmek olunca siyasilerin koyunlarına kadın sokup kameraya alacak kadar alçaklaştılar, başbakanın kadın ve para zafiyeti olmadığı için ailesine iftira atıldı, basın gücü ile halkın gözünde hırsız, yolsuz ilan edilmeye çalışıldı.

Kendilerine biat etmeyen iş adamlarına kumpaslar kuruldu. Baskı ve iftira ile işyerleri ellerinden alındı. Yine kendilerinden olmayan asker, polis, memurlar Mobing'e maruz kalıp görevlerinden uzaklaştırıldılar.

Erdoğan'ın bileklerine kelepçe takıldığı gün proje başarıya ulaşmış olacak, il örgütlerinden biat etmeyenleri de aynı akıbet bekleyecekti.

*

Ülke ve varlık nedeniniz olan lider böylesi bir örgütle mücadele ederken, örgüt devletin kırmızı kitabına girmişken, şehrimizde destekçisi olanlara çiçek böcek satın aldırarak aklamaya çalışmak oldu mu şimdi?

Proje başarıya ulaşsaydı emin ol sana böyle fırsat tanımazlardı.

Neymiş, listenin ilk sırasında o isim varmış, beyefendi 3 istenilen çiçeklere 5 vermiş.

Yapılan Hayır! Medyamızda boy boy foto ile geniş yer buldu…

*

Belediye seçiminin ardından gelen çiçekleri Alaaddin Bey'de hayır işi için satışa çıkarmıştı, basın yolu ile duyuruldu, çiçekleri alan kişinin tek satır ismi yazılmadı. Hayır düsturu gereği sağ elin verdiğinden sol elin haberi olmamıştı.

İki aynı partiliden iki farklı hayır organizasyonu… Yorum sizin…