Mudurnu ilçesinde CHP örgütü yeni binasına kavuştu.

Mudurnu'da Bolu Caddesi üzerindeki eski Sümerbank karşısındaki(Denizbank karşısı) binanın birinci katında hizmet verecek olan CHP ilçe teşkilatı açılışını CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, Mudurnu İlçe Başkanı İsmail Hakkı Yazgan, Osman Uslupat tarafından kurdele kesilerek yapıldı.

Açılışa Bolu CHP Milletvekili Tanju Özcan, Bolu il başkanı Kazım Karsu,Mudurnu ilçe başkanı İsmail Hakkı Yazgan,İl Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar,CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Duman, Mehmet Karakaşoğlu, İl Sekreteri Metin Özkan, Nallıhan CHP ilçe Başkanı Alpay Eser, MudurnuCHP ilçe teşkilatı, CHP il teşkilatı katılımı ile gerçekleşti.

Açılışta konuşan Milletvekili Özcan, ilçeler arasındaki en güzel yerin Mudurnu ilçe teşkilatı binasının olduğunu belirterek, seçimlerin yaklaşmasıyla vatandaşların CHP'ye yakışır bir binanın hizmet için var olduğunu bilmelerini isterim dedi. CHP il başkanı Kazım Karsu ise, Mudurnu ilçesi güzel bir CHP binasına kavuştu. Hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi