Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili ve 1.sıra Milletvekili Tanju Özcan, Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, CHP Kadın kolları, CHP Gençlik Kolları ve kalabalık bir partili grup ile birlikte Cumhuriyet Caddesindeydi.

Seçim çalışmalarına devam eden Tanju Özcan, Cumhuriyet Caddesinde adım adım, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadan seçim ziyaretlerine devam etti. Özcan, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, seçim için destek istedi.

“ESNAF DA KİRASINI, MASRAFINI VERGİDEN DÜŞEBİLECEK”

7 Haziran'da Cumhuriyet Halk Partisinin vaatlerini anlatan Özcan, ekonomik ve sosyal alandaki vaatlerini geçerli olduğunu belirterek, CHP'nin devri iktidarında esnafa ilişkin olarak; Kira, araç gideri gibi işyeri masrafları vergiden düşürüleceğini, AVM ve hipermarketlere karşı küçük esnafın korunacağını, esnafa, ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandırılacağını, Belediyelerin esnafla rekabet etmesinin önleneğini, prim borcu olan esnafında sağlık hizmetlerinden yararlandırılacağını, esnafların da diğer çalışanlarla aynı sürede emekli olabileceğini ve aynı haklardan yararlandırılacağını, esnafa stratejik destek sağlanacağını, ve Esnaf Bakanlığı kurulacağını belitti. Haber Merkezi