1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan CHP Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün, Cumhuriyet Halk Partisi'nin önceliği her zaman için emeği verenler, üretenler, alın teri dökenler olacaktır” dedi.
İyigün mesajında şu ifadeleri kullandı; Hepimizin yaşamımızı devam ettirebilmemiz için tek ihtiyacımız olan Emek” ve Emekçiler” belki de tarihin hiçbir döneminde bu denli hakir görülmemişti. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan gelişim dönemine değin üreterek büyüdüğü günler ne yazık ki artık çok geride kaldı. Emeği verenin ve üretenin hak ettiğince güzel bir hayat yaşaması mucizeler gerektiriyor.
Sayıların, istatistikler elbette ki çok değerli, insanlarımızın nasıl zor şartlar altında var olma mücadelesi verdiğini göstermesi için çok önemli fakat bunların içerisinde boğulmadan söylenmesi gereken tek şey var: Üretmeden yaşayabilmek mümkün değil. Türkiye Cumhuriyetini yönetenler, üretmeden, üretene değer vermeden, sözde büyümelerle kendisini kandırmaya çalışıyor. Halbuki ülkemiz yalnızca üreten insanların ellerinde yükselecektir.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin önceliği her zaman için emeği verenler, üretenler, alın teri dökenler olacaktır. Bu bilinçle 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda tüm üretenleri, üretmeden yaşanmayacağını bilen tüm yurttaşlarımızı bizlerle birlikte mücadeleye davet ediyoruz.”