CHP 91'inci Yılını Anıtpark'ta düzenlenen sade bir törenle kutladı. Partililerin tamamının katıldığı törende partinin İl Başkanı Karsu ve Milletvekili Özcan birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ancak tüm partililerin yer aldığı fotoğrafta Milletvekili Tanju Özcan'ın tören alanından hemen ayrılarak fotoğraf karesinde yer almaması dikkat çekti.

BİRLİK MESAJLARI…

CHP'liler 91'inci Yıllarını Anıtpark'ta düzenlenen bir törenle kutladı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Atatürk heykeli önüne İl Başkanı Kazım Karsu tarafından çelenk bırakılmasıyla devam etti. Karsu yaptığı konuşmada cumhuriyetin fedakârlık ve özveri istediğini söyledi. Karsu Mustafa kemal Atatürk'ün ‘iki büyük eserimden biri' dediği CHP'nin kuruluş yılında hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız, bir bütün olmalıyız” diye konuştu.

“TÜRKİYE'Yİ AKP ZULMÜNDEN KURTARMALIYIZ”

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan da yaptığı konuşmada önce birlik ve beraberlik mesajları verdi ardından iktidarı hedef aldı. Özcan, 92. Kuruluş kutlamamızda aynı zamanda iktidarımızı da kutlayacağız. Şimdi çalışma zamanı, daha çok çalışıp Türkiye'yi AKP zulmünden kurtaracağız” dedi.

ÖZCANSIZ FOTOĞRAF…

Partililer daha sonra kuruluş yıldönümü anısına Atatürk heykeli önünde fotoğraf çektirdi. Tüm partililerin yer aldığı fotoğrafta Milletvekili Tanju Özcan tören alanından hemen ayrılmasından dolayı yer almadı.