CHP Bolu Seben İlçe Kongresi'nde Milletvekili Tanju Özcan'ın tokalaşma isteğini reddeden İl Başkanı Kazım Karsu, "İki bira içip tweet atmakla bu işler olmaz" deyince tartışma yaşandı.

CHP Bolu İl Teşkilatı'nda 1 Kasım seçimlerinden bu yana süren kavgalara bir yenisi daha eklendi. Seben'de yapılan İlçe Kongresi'ne CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve İl Başkanı Kazım Karsu da katıldı. Son bir aydır karşılıklı atışmalarıyla dikkat çeken ikili, kongredeki konuşmaları sırasında da birbirlerine sert sözlerle yüklendi. Seben Kongresi'nden bir cenazeye katılmak için partililerden izin isteyen Milletvekili Tanju Özcan, tek tek herkesle tokalaşmaya başladı. İl Başkanı Kazım Karsu'ya da elini uzatan Özcan, Karsu'nun kafasını çevirmesi üzerine, "Ama böyle yaparsan olmaz" dedi. Bunun üzerine Karsu, "İki bira içip tweet atmakla bu işler olmaz" yanıtı verdi. Sinirlenen Özcan, "Kim onlar? Söyle de bilelim. Böyle olmuyor ama" diyerek partililer tarafından sakinleştirilmek için dışarı çıkarıldı. Özcan, daha sonra Seben'den ayrıldı.

"İki bira içip tweet atmakla bu işler olmaz" diyen İl Başkanı Kazım Karsu, bu iddialarını kim için söylediğini açıkladı. Karsu, "Kim içiyorsa, kim sağa sola saldırıyorsa ona söyledim. İçip içip tweet atmakla bu işler olmaz. Sıkıntılar yakında çözülür. Kongrede çözülür. Sıkıntının en büyük kaynağı, Tanju Özcan'ın partiyi ele geçirmeye çalışmasıdır. Hüseyin yıkılmaz ile Tanju Özcan'ın partiyi ele geçirmeye çalışmalarına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İHA