CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, sosyal medya hesabı facebooktan yapmış olduğu bir paylaşımla takipçilerini duygulandırdı. CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları ile birlikte Huzur Evini ziyaret eden Karagöz burada karşılaştığı bir olayı takipçileriyle paylaştı.


CHP Merkez İlçe Gençlik Kollarının Huzur Evi ziyaretinde ilginç bir olay yaşandı. Huzur evi sakinlerinden emekli bir öğretmenin Atatürk büstünü tamamen kendi imkanlarıyla yaptığını öğrenen CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz duygulanarak facebook üzerinden yaptığı bir paylaşımla o an yaşadıklarını anlattı.

Facebook üzerinden bir fotoğraf paylaşan ve o an yaşadığı duyguları anlatmaya çalışan Karagöz, Bu akşam o kadar gurur duydum o kadar mutlu oldum ki anlatamam. CHP Merkez İlçe Gençlik Kollarımız ile Huzur Evini ziyaret e gittik. Henüz daha Huzur Evinin bahçesine girdiğimizde kapıda bir amca bahçede tek başına gecenin bir yarısı uğraşıyor, selam verdik, yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorduk. Kendisinin hallettiğini söyledi, kısa sohbet üzerine biz diğer değerli büyüklerimizin yanına geçtik içeri. Onlar anlattılar, biz anlattık. Bizleri gördükçe kendi gençliklerini anımsadıklarını söylediler, mesleklerimizi sordular, seçim sürecinden önce değil sonraki bir zamanda geldiğimiz için çok mutlu olduklarını söylediler. Biz de onlar da mükemmel zaman geçirdik. Konu konuyu açtı, değerli büyüklerimden biri dedi ki o dışarıda kalan amcayı gördünüz mü diye sordu. Evet dedik ne yaptığını biliyor musunuz dedi .Hayır dedik, oraları düzenliyor diye düşündük başta ama o değerli büyüğümüz emekli öğretmenmiş ve fotoğrafta gördüğünüz Atatürk Büstü'nü kendi imkanları ile yapmış, kendi maddi ve emek gücü ile kimseden yardım istememiş. Mermerlerini de kendisi yapmış, boyasını da çevre düzenlemesini de. Bizlere tek nasihati şu oldu. Sizler bu Ülke değerlerine sahip çıkın Hoşçakalın Atatürk'le kalın. Seni önce ellerinden sonra o kocaman yüreğinden öperiz” ifadelerine yer verdi. (Emrah ÖGET)