CHP İl Başkanı, CHP Bolu Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı, MHP'ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette MHP İl Başkanı Mehmet Aydın yaptığı konuşmada; Demokrasi, hukukun üstünlüğü ve basın özgürlüğü konusunu vurgulayarak, AKP Belediye Başkanı'nın gazetelere baskı yapmasını, gazete kapatmalarını protesto ederek, özgür basının yanında olduğunu belirtti.

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı Sayın Şükrü Gülez'de Bolu'daki korku imparatorluğunun yıkıldığını ifade ederek Demokrasi vurgusu yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin birlikte yönetim anlayışını ortaya koyarak 30 Mart'ta aydınlık bir Bolu, Aydınlık bir Türkiye vaadinde bulundu. MHP'li Bolu Belediye'sinde yandaş kayırmacılığının olmayacağını, Belediye kaynaklarının peşkeş çekilmeyeceğini, vatandaşların ötekileştirilmeyeceğini, siyasi görüşüne bakmaksızın bütün Bolu evlatlarını kucaklayacağını söyleyen Gülez, Kent Konseyi'nin devreye girerek herkesin kendisini ifade etmesinin önünü açacağını söyledi. Gülez, Bolu halkının onur duyacakları bir Bolu oluşacağını, oluşan demokrasi ortamında basının halkımızın haber alma ve bilgilenme özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılacağının sözünü verdi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Demokrasi ve Basın Özgürlüğü için bulunduğu platformların oy için manipüle edilmesini kınayarak seçimlerin Bolu'muza hayırlı olması dileklerini ifade etti.

Bolu Milliyetçi Hareket Partisi, Belediye Meclis Üyesi adayı Dr. Murat Yapıcı ise basın özgürlüğü ve demokrasi konusunda görüşlerini açıklayarak, MHP seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek barış ve kardeşlik çağrısı yaptı.