CHP İl Başkanlığı'nda yapılan bayramlaşma töreninde adeta Ankara'ya mesajlar gönderildi. Bayramlaşma töreninde Merkez İlçe Başkanı Yıkılmaz En kötü günümüz böyle olsun” derken, İl Başkanı Karsu ise Bize dinsiz diyebilirler ama mukaddes dinimizin sahibi Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran felsefe ile emin ellerdedir” diye konuştu. CHP'li Özcan da bayramlaşma töreninde Tek başına AKP Hükümeti dönemi artık bitmiştir, özellikle bürokratlar söylemlerine dikkat etmeli” dedi.

CHP İl Başkanlığı düzenlenen törenle parti binasında bayramlaştı. Yönetim ve üyeler Bayramın ilk günü partide bir araya gelerek sohbet etti. Partinin eski ve yeni yönetim üyeleri ile basın mensuplarına konuşan CHP Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz Bolu ve Ankara siyasetine ve bürokrasisine adeta mesajlar gönderdi. Partililerin ve tüm İslam Alemi'nin bayramını kutlayan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, özellikle Bolu ve Ankara bürokrasisine mesaj gönderdiği konuşmasında tek başına AK Parti Hükümeti döneminin artık sona erdiğini ve mevcut hükümetin vekaleten geçici görev yaptığını söyledi.

“AKP DÖNEMİ SONA ERMİŞTİR”

Özcan, Şuanda iktidar partisi belli değil, muhalefet partileri de belli değil. Hala şöyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor. AKP hükümeti devam ediyormuş gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Böyle bir şey yok. AKP Hükümeti istifa etmiştir. Hukuken bu iktidar sona ermiştir. Şuan sadece nezaketen yeni hükümet kuruluncaya kadar bu göreve vekaleten bakıyorlar. Dolayısıyla şuanda Türkiye'de ciddi bir hükümet boşluğu var. 13 yıllık AKP dönemi, tek başına AKP Hükümeti dönemi bitmiştir. Bunu herkes kabul etmelidir. Adımlarını ona göre atmalıdır. Başta bürokratlar olmak üzere söylemlerini buna göre değerlendirip, makul şekilde her akla gelene değil veya 13 yıldır kendilerine öğretildiği gibi değil bundan sonra Türkiye gerçeklerine uygun hareket etmeleri gerekir” dedi.

Partilileriyle bayramlaşan CHP'nin üst yönetimi yaptıkları açıklamalarla hem sitem etti, hem mesaj göndermeye devam etti. İl Başkanı Kazım Karsu da konuşmasında, Bize dinsiz diyebilirler ama mukaddes dinimizin sahibi Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran felsefe ile devam etmektedir ve emin ellerdedir” diye konuştu. Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ise En kötü günümüz böyle olsun” diyerek partileriyle bayramlaştı. Haber Merkezi