Belediye Meclisi, CHP Gurubu'nun verdiği yazılı Önerge sonrası gergin anlar yaşadı. Başkan Yılmaz öfkelendi, CHP Gurubu salonu terk etti. CHP Gurubu daha sonra yazılı bir açıklama yaparak yaşananları kamuoyu ile paylaştı. CHP Gurubu adına Cahit Görüş yaptığı açıklamada, Bolusporumuza devamlı bir gelir kazandırabilmek için verdiğimiz Önergeyi Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz oylatmadı. CHP Gurubu'nu şov yapmakla suçladı” dedi.
‘Otopark ücretlerinin düşürülmesi ve Boluspor'a benzinlik yapılarak destek verilmesini' içeren Önerge Belediye Meclisi'ni karıştırdı. CHP Gurubu salonu terk etme nedeni olarak; Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın Önergeyi Meclis'e oylatmamasını gösterdi.
CHP Gurubu adına Meclis'te yaşananları kamuoyu ile paylaşan Cahit Görüş, Bolu Belediyesi Meclisi Toplantısında, Bolusporumuza devamlı bir gelir kazandırabilmek için Belediye Meclisi CHP olarak yazılı Önerge olarak verdik. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, verdiğimiz bu Önergeyi okuttu. Daha sonra oylanması gereken bu Önergeyi oylatmayarak, CHP grubunu şov yapmakla suçladı ve Meclis ortamının gerilmesine sebep olmuştur” dedi.
Görüş, Tüm ısrarlarımıza rağmen başkan oylama yapmamakta ısrar edince CHP Belediye Meclisi Grubu olarak peyderpey meclis oturumunu terk etmiştir” şeklinde konuştu.
CHP Gurubu'nun verdiği yazılı Önerge;
“Şehir merkezinde devam eden otopark ve yol düzenleme inşaatları nedeniyle meydana gelen parklanma sistemi ve ücretlendirilmesi, merkezdeki inşaatların tamamlanması ile değişeceğinden bu sistemin abonelik ücretlendirilmesinin yüksek tutulmadan ,halkımızın Boluspor sevgisini kaybettirmemek hassasiyeti adına eski ücretler ayarında tutulması gerekmektedir.
Bolu için hayati öneme haiz ‘Bolusporumuzun' sürekli gelire kavuşturulması ve bu tip geçici sistemlere ihtiyaç duyulmaması için geçmiş dönemlerde de teklif ettiğimiz akaryakıt ürünleri istasyonu teklifimizi Bolu'nun terminal, D-100, 50 metrelik çevreyolu gibi benzeri güzergâhlarında yapılmasına hatta birden fazla yapılmasını CHP GRUBU olarak öneriyoruz. 05.02.2013.”