Haber; Sefa GÜNAY

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Genel Meclis Üyeleri Karaçayırda uzun zamandır atıl durumda kalan ve yeni yapılan ihale ile yapına yeniden başlanan kapalı yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Bolu il Genel Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Erhan Beykoz, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’a seslenerek, “Ak Parti İl Başkanı Sayın Nurettin Doğanay’ında Atatürk’e sahip çıkması Bizi mutlu etti kendisini de kutluyorum. Bu sahiplenmenin uzantısı olarak da kapalı yüzme havuzuna Atatürk adı verilebilirse biz sayın il başkanının samimiyetine ve bu bağlamda Atatürk’e olan sevgi ve saygısına daha fazla inanacağız” ifadelerini kullandı.

“BU ESER BOLU’NUN ESERİDİR”

Kapalı Yüzme Havuzunun isminin Atatürk isminin verilmesi yönünde öneride bulunan Beykoz incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Böylesine Bolu’nun en çok ihtiyaçları olan tesislerden birinin yeniden çalışamaya başlaması bizleri ciddi anlamda mutlu etti. Biz İl genel meclis üyeleri olarak daha evvel %44 firmanın söylediği. Sonradan yasalardan almış oldu yetki iptali ile çürümeye terk edilen kapalı yüzme havuzunu tekrar hayata geçirilmesi ile ilgili il genel meclisi Cumhuriyet Halk Partisi gurubu olarak ben ve arkadaşlarım çok ciddi uğraş verdik. Sağ olsun buradaki milletvekili arkadaşlarımız özellik sıklıkla eleştirdiğimiz Arzu Aydın’da buradan teşekkür ederim. Fehmi Küpçü ile birlikte buranın yeniden hayata geçmesini sağladılar. İhaleye çıktı, yeniden ihaleye çıktıktan sonrada bu ihale sonucunda çalışmalar başladı. Burada birçok şey uzun süre dışarda kaldığı için inşaat alanın her hangi bir işlem olmadığı için çürümeye terk edilmişti. Buradaki tuğlaların yavaş yavaş erimeye başladığı demirlerin oksitlenip yavaş yavaş bükülmeğe başladığı gerçekleri ile yüzleşeceğiz. Ama burada şimdi görüyoruz ki yeni bir firma yeni bir işletme burayı alarak 500 gün süre ile de teslimatını garanti ederek çalışmalara başladı. Bu eser Bolu’nun eseridir. Bu eser Bolu’ya kazandırılacak, bizim yarın çocuklarımızın bütün Bolu’nun çocuklarının kullanabileceği bir eser haline gelecektir. Bu balamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“ATATÜRK’E OLAN SEVGİ VE SAYGISINA DAHA FAZLA İNANACAĞIZ”

Açıklamasında Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’a seslenen Beykoz,“Son günlerde Cumhuriyet Halk Partisinde sıklıkla özellikle Ak Parti İl Başkanı Sayın Nurettin Doğanay’ında Atatürk’e sahip çıkması ile ki bizim hepimizin Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan 83 milyonun değeridir. Bizi mutlu etti kendisini de kutluyorum. Bu sahiplenmenin uzantısı olarak da 500 gün sonra açılışını yapacağımız kapalı yüzme havuzuna Atatürk adı verilebilirse biz sayın il başkanının samimiyetine ve bu bağlamda Atatürk’e olan sevgi ve saygısına daha fazla inanacağız. Şimdi onlardan özellikle Ak Parti kanadından sevgilerini gerçeğe dönüştürmelerini söylem değil eylem zamanı olduğunu ve kapalı yüzme havuzunun adının da Atatürk olarak anılması için bir fırsat doğdu. Bu bağlamda herkese teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda açılışını yaparız” dedi.